Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 159
Hotels.comUSD 150
PricelineUSD 167
eDreamsUSD 159
Orbitz.comUSD 150
CheapTicketsUSD 150
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (230)
Filtrer anmeldelser
230 resultater
Vurdering fra reisende
86
72
44
20
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
86
72
44
20
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 230 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Et nydelig og utrolig koselig hotell! Betjeningen var veldig blide og serviceinnstilte! Gode senger og supert med Rituals produkter på badet! Nydelig frokostbuffet. Veldig trivelig uteområde! Veldig sentralt, men rolig

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, 110maritb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Et veldig bra hotell med gjennomført gammel stil. Rommet var nyoppusset. Det samme gjaldt badet. Veldig bra frokost også. Hotellet ligger sentralt i Sandefjord med gåavstand til gågate, brygge og andre aktiviteter.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, torespenh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Helt nydelig og svært spesielt hotell midt i Sandefjord sentrum. Herlige senger, og et helt greit bad. Hyggelig betjening og en helt grei frokost. Vil gjerne bo her igjen. Bra bar, med forventet prisnivå for en hotellbar.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, h_konc2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Så veldig bra ut på nett, levde ikke helt opp til det i virkeligheten. Hadde et enkeltrom som var veldig lite og rart inndelt.
Sølvkre på badet, lang tid før vannet ble varmt og håndkle med store sorte flekker på.
Rommet var nok i gamle delen/huset, vindu kunne åpnes for lufting men ikke festes så det blåste lett igjen. Turte ikke å ha det åpent på natten da taket var rett utenfor og kun i lav 2 etg. Var mot bakgården så ved åpent vindu merket man godt når personalet tok en røyk.
Utrolig lytt fra gangen!! Hørte allt av naboer som kom hjem fra en sein kveld på byen.
Frokost var grei for å være i "corona-tider". Men kvelden før tenkte jeg spise middag der men etter flere minutters venting uten å se en sjel, hverken i restauranten eller resepsjonen så gav jeg opp og hentet take away istedenfor.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, malina492
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2020 via mobile enheter

Et sjarmerende hotell, gammelt men stilig. Gode rom. Men, utvalget i øl er mangelfullt. Det eneste som finnes på fat er utenlandsk og fra Nederland . Det kan best nytes i sitt hjemland. Sandefjord har et bryggeri med lange tradisjoner, så det burde selvsagt vært i hotellets sortiment , men nei da! Skjerp dere på Kong Carl. I disse tider støtter vi selvsagt lokale produkter!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 772terjel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser