Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 145
Vis tilbud
Expedia.com
USD 142
Vis tilbud
Hotels.com
USD 142
Vis tilbud
Vio.comUSD 155
TravelocityUSD 142
EtripUSD 155
Se alle 13 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (69)
Filtrer anmeldelser
69 resultater
Vurdering fra reisende
5
18
29
13
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
5
18
29
13
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 69 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2018

Ett flott hotel som ligger rett ved E18 og nær Torp flyplass. Rene og pene rom, hyggelige ansatte, kjempe god mat. Bussforbindelse rett utenfor til byen og andre steder. Rimelige priser. Tilbyr rom med hund

Dato for oppholdet: september 2017
Takk, Ankiapp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. mars 2018 via mobile enheter

Spiste middag her i helga, på vei hjem til Sørlandet. Maten var ok, men det er ran å betale 52 kr for 0,5 liter iste! 180 kr for hamburgertallerken er også dyrt. En familie på 5 må passerer fort tusenlappen med disse prisene. PS: det ligger McDonalds rett på siden, der kan du spise for halve prisen, om du skal ha et raskt måltid på veien.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. mars 2018 via mobile enheter

Middagsbesøk som jeg kunne vært foruten
Desverre burde jeg ha husket det fra forrige besøk som også innebar et skuffende måltid
Potetene var skrellet men burde vært skrellet en gang til. Laksen med tilbehør smakte ingen ting

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, olejamann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. desember 2017 via mobile enheter

Jeg og en vennine var her i sommer. Hotellet var lett å finne og vi ble møtt av hyggelige folk i resepsjonen. Rommet var enkelt og greit og frokosten var god. Kommer gjerne tilbake neste gang jeg er på biltur på Østlandet.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, KjellaugLund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. september 2017 via mobile enheter

Rent og pent, hyggelig betjening og god frokost, fine men små rom. Grei beliggenhet rett ved E18 og god parkering. Sentralt for videre utforskning av omliggende severdigheter og et greit stopp hvis du skal videre i hvilken som helst retning.

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Knut_Sleveland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser