“Søndagslunsj/middag”
Anmeldelse av Restaurant SydVesten

Restaurant SydVesten
Vurdert som nr. 23 av 89 Restauranter i Sandefjord
Anmeldt 7. april 2024 via mobile enheter

Fikk tips om dette stedet og angrer ikke for at vi tok søndagslunsjen her. Vi bestilte Fish & Chips m/tilbehør. Fisken var av steinbit. Til dessert tok vi Tiramisù og kaffe. Alt ble raskt servert av en aldeles hyggelig servitør. Stedet anbefales og vi kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Arne Gunnar H

Anmeldt 16. mars 2024

Vi besøkte Restaurant Sydvesten med familie (7 voksne og 3 barn). Menyen tilbyr et utvalg av fristende retter. Et stort pluss var at alle rettene på menyen kunne bestilles som barnemeny. Dette er en sjeldenhet, og vi satte stor pris på fleksibiliteten.
Biffen var mør og saftig, perfekt tilberedt etter smak.
Kveiten var delikat og smakfull
Burgerne var saftige og fyldige, perfekt for de små (og store!).
Restaurant Sydvesten tilbyr mer enn bare god mat. Pluss for den den hyggelige atmosfæren og det vennlige personalet.

Hilsen, Lars Unneberg

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Lars U
Anmeldt 12. januar 2024 via mobile enheter

En liten hyggelig restaurant i Sandefjord sentrum. 1 servitør på jobb, så litt tid før det ble tatt bestilling og få drikka. Så på nettet at det skulle være julemat der, men vi fikk ikke noe meny eller beskjed om at det var det der. Fikk kun vanlig meny. Helt grei mat, får mer enn nok poteter hvertfall.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Meander59620483429
Anmeldt 29. oktober 2023

Dette er akkurat en sånn restaurant vi trengte i Sandefjord! Fantastisk god mat og service i delikate og varme lokaler :)))

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Anette R
Anmeldt 2. mars 2024 via mobile enheter

Dato for besøk: mars 2024

Reisende som så på Restaurant SydVesten, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune

Har du vært i Restaurant SydVesten? Del dine erfaringer!