Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefalt italiensk i Sandefjord!”

Restaurant La Scala Brygga
Vurdert som nr. 4 av 58 Restauranter i Sandefjord
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat. Vi prøvde tortellini og fiskesuppe. Utrolig hyggelig folk som jobber her.
Skal du spise i Sandefjord og liker italiensk må du prøve denne!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, jonek93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (540)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 540 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Vi var fire venner på besøk. Prøvde å bestille bord, men fikk beskjed om å bare møte opp etter 20.00. Da vi kommer får vi beskjed om at kjøkkenet stenger snart så vi måtte forte oss å bestille. Resten av servicen var heller virkelig ikke som forventet. Det endte med at vi spiste hovedrett og droppet resten, virket som om det var ett ork å servere oss.
Men, alle var kjempe fornøyd med maten, den var svært god. Husets vin var ingen stor opplevelse. Litt vanskelig å gi karakter, maten var 5, servicen var 1, atmosfære 4...

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Kenneth N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

God mat og drikke, god service koselig maritimt miljø, gode priser
God dessert, tilslørte bondepiker

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 180vegardb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

ingen plass jeg vil anbefale, desverre, etter tre besøk på dette møkkastedet, er vår anbefaling : bruk pengene deres en annen plass, hvor dere får bedre service ....

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, sigurdd2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Jeg og mine foreldre dro hit for å spise, og hadde en mildt sagt blandet opplevelse. Maten var helt fantastisk - hvalen var muligens blant topp tre beste retter jeg har spist.
Men så kommer det til servicen og servitøren vår, som het noe på S. Denne mannen burde tvangssendes på smile- og høflighetskurs! Han så knapt på oss, var ekstremt avvisende når vi snakket med han (selv når vi bestilte maten var det på grensen til at han himlet med øynene), vi ble aldri spurt om maten smakte og når maten og drikken ble servert fikk vi følelsen av å få tallerken/glass klasket demonstrativt i bordet. Altså hallo???? Serviceyrke?
Hadde det ikke vært for denne enkeltpersonen så hadde restauranten nok fått 5 stjerner, da de andre ansatte virket både blide og profesjonelle.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, lindaawzme
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant La Scala Brygga, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 
Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 

Har du vært i Restaurant La Scala Brygga? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din