Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”

Restaurant La Scala Brygga
Vurdert som nr. 4 av 59 Restauranter i Sandefjord
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 8. august 2020

Lun atmosfære, god mottagelse, profesjonell gjennomføring av coronatiltak, innholdsrik meny. Vi spiste helstekt indrefilet og hvalbiff. Fantastisk mat, perfekt på alle måter!

Dato for besøk: august 2020
Takk, staalebr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (541)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 541 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2020

Biff, bearnaise saus, potet, løk og sopp rett med grønnsaker...
Passe mør, passe stekt og nydelig smak.
En fryd for øye og smaksløkene.
Beste jeg har smakt på lenge.
Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
Takk, johnwA5249SW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Mannen min og jeg spiser i gjennomsnitt ute 2 ganger om dagen, og dette er definitivt den beste restauranten hittil. Servicen var upåklagelig, rett og slett fantastisk. og maten var eksepsjonell! Servicen var så god at vi dro tilbake for andre gang, samme kveld. Top Notch!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Helena B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og betjeningen var kjempehyggelig. Skjønner ikke hva de andre her klager på da betjeningen var veldig hyggelig og smilte. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, stians741
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat. Vi prøvde tortellini og fiskesuppe. Utrolig hyggelig folk som jobber her.
Skal du spise i Sandefjord og liker italiensk må du prøve denne!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, jonek93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant La Scala Brygga, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 
Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 

Har du vært i Restaurant La Scala Brygga? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din