“Skuffende opplevelse”

Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Besøkte dette stedet for første gang et par uker tilbake, men kommer nok ikke igjen. Servitørene var uengasjerte og treige. Vi bestille grillet indrefilet, jeg med pommes frites og bernaisesaus, samboeren med fløtegratinerte poteter og peppersaus. Kjøttet var veldig mørt, men ganske smakløst på tross av at de hadde krydret det. Sausene og de fløtegratinerte potetene var også smakløse. Pommes fritenes var ganske gode, men det er leit at tilbehøret skal være det mest smakfulle ved måltidet. Vi valgte å droppe desserten fordi vi ikke ville legge igjen mer penger der.

Takk, Pernille T

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Når man velger å gå på "Italiensk" restaurant, så burde man kunne forvente å kunne lukke øynene å føle litt på at men er i Italia. Det finnes det ikke et snev av her dessverre. Vi blir møtt i døren og fortalt at bordet ikke er klart, selv om vi har bestilt til et gitt klokkeslett. Etter å ha ventet litt, kom oss omsider til bords hvor stemningen ikke akkurat minnet om noe annet enn en søndag i bakrus. Vi bestiller øl på flaske, og får det hensatt på bordet på en slik måte (uten glass) at det hadde vært mer spennende å kjøpe den i en brusautomat. Så etterhvert kommer en inkludert forrett, hvor ikke alle får og vi må spørre pent om dette var riktig. Hovedretten var så smakløs, at jeg kunne funnet en pastarett på Lidl som hadde gitt meg mer glede. Desserten tenkte jeg ville sette et plaster på såret, da hjemmelaget Italiensk is skulle fortæres. Men den gang ei. En toliter fra Henning Olsen is hadde vært mer spennende enn dette. Alt i alt en skuffende opplevelse, og jeg tror det kan gå litt tid før jeg vurderer dette stedet igjen.

1  Takk, tniels
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Jeg hadde sett frem til å spise på denne restauranten, da jeg har hørt mange godord om stedet. Jeg må si at jeg ble skuffet. Personalet var noe passive, de glemte å sette frem glass til øl og brus, glemte en forrett, fondanten var overstekt og det var slapp service. Maten var smakløs og enkelt presentert. Var vi bare veldig uheldige, eller har det skjedd noe med dette stedet?

2  Takk, MPTor
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Smakløs mat, dårlig service. Hva har skjedd? Pleide å være bra her.
Håper dere klarer å snu denne dårlige trenden.

3  Takk, jorgone1
Anmeldt 30. juli 2020

Vi var fire personer som spiste lunsj. To av oss spiste pizza, som var helt upåklagelig. To spiste pasta, og disse porsjonene var små, selv til lunsj å være, men godt var det. Jeg synes dette er den beste italienske i Sandefjord.

1  Takk, Vondogvanskelig

Reisende som så på Ristorante del mare, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune

Har du vært i Ristorante del mare? Del dine erfaringer!