Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Strålende”
Anmeldelse av Ristorante del mare

Ristorante del mare
Vurdert som nr. 5 av 59 Restauranter i Sandefjord
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 9. august 2020

Som alltid, hyggelig betjening og fantastisk mat. I mine øyne, og mange andre sine: Sandefjords beste restaurant...

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Zenioren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (254)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 254 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Det er alltid hyggelig å komme til Del Mare, her føler man seg varmt velkommen. Hyggelig betjening og veldig hyggelig eier, som alltid sjekker at gjestene er fornøyd.
Nydelig mat, denne gangen valgte vi dagens fangst, som var kveite. Perfekt tilberedt med nydelig tilbehør. Anbefales.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 120trinee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Besøkte dette stedet for første gang et par uker tilbake, men kommer nok ikke igjen. Servitørene var uengasjerte og treige. Vi bestille grillet indrefilet, jeg med pommes frites og bernaisesaus, samboeren med fløtegratinerte poteter og peppersaus. Kjøttet var veldig mørt, men ganske smakløst på tross av at de hadde krydret det. Sausene og de fløtegratinerte potetene var også smakløse. Pommes fritenes var ganske gode, men det er leit at tilbehøret skal være det mest smakfulle ved måltidet. Vi valgte å droppe desserten fordi vi ikke ville legge igjen mer penger der.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Pernille T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Når man velger å gå på "Italiensk" restaurant, så burde man kunne forvente å kunne lukke øynene å føle litt på at men er i Italia. Det finnes det ikke et snev av her dessverre. Vi blir møtt i døren og fortalt at bordet ikke er klart, selv om vi har bestilt til et gitt klokkeslett. Etter å ha ventet litt, kom oss omsider til bords hvor stemningen ikke akkurat minnet om noe annet enn en søndag i bakrus. Vi bestiller øl på flaske, og får det hensatt på bordet på en slik måte (uten glass) at det hadde vært mer spennende å kjøpe den i en brusautomat. Så etterhvert kommer en inkludert forrett, hvor ikke alle får og vi må spørre pent om dette var riktig. Hovedretten var så smakløs, at jeg kunne funnet en pastarett på Lidl som hadde gitt meg mer glede. Desserten tenkte jeg ville sette et plaster på såret, da hjemmelaget Italiensk is skulle fortæres. Men den gang ei. En toliter fra Henning Olsen is hadde vært mer spennende enn dette. Alt i alt en skuffende opplevelse, og jeg tror det kan gå litt tid før jeg vurderer dette stedet igjen.

Dato for besøk: august 2020
Takk, tniels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Jeg hadde sett frem til å spise på denne restauranten, da jeg har hørt mange godord om stedet. Jeg må si at jeg ble skuffet. Personalet var noe passive, de glemte å sette frem glass til øl og brus, glemte en forrett, fondanten var overstekt og det var slapp service. Maten var smakløs og enkelt presentert. Var vi bare veldig uheldige, eller har det skjedd noe med dette stedet?

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, MPTor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ristorante del mare, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 
Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 

Har du vært i Ristorante del mare? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din