“Fantastisk mat og atmosfære ”
Anmeldelse av Ristorante del mare

Ristorante del mare
Vurdert som nr. 4 av 90 Restauranter i Sandefjord
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Droppen innom for lunch. Hyggelig velkomst og god atmosfære. Servitøren var raskt på plass med menyer og drikke. Fikk en bruschetta som starter hos huset. Smakte nydelig og luktet fantastisk. Pizza og lasagne var innertier. Pizza hadde god pizzasaus og rikelig med fyll. Lasagne ble servert med god salat til. Vi kommer garantert tilbake ved neste besøk i Sandefjord.

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, Tonemfk

Anmeldt 1. oktober 2020

Fantastisk god mat og veldig hyggelig atmosfære. God og rask service. Nydelig ærlig mat med gode smaker, til en veldig hyggelig pris. Et sted man kommer tilbake til!

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, halvardh84
Anmeldt 9. august 2020

Som alltid, hyggelig betjening og fantastisk mat. I mine øyne, og mange andre sine: Sandefjords beste restaurant...

1  Takk, Bjørn T
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Det er alltid hyggelig å komme til Del Mare, her føler man seg varmt velkommen. Hyggelig betjening og veldig hyggelig eier, som alltid sjekker at gjestene er fornøyd.
Nydelig mat, denne gangen valgte vi dagens fangst, som var kveite. Perfekt tilberedt med nydelig tilbehør. Anbefales.

2  Takk, 120trinee
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Besøkte dette stedet for første gang et par uker tilbake, men kommer nok ikke igjen. Servitørene var uengasjerte og treige. Vi bestille grillet indrefilet, jeg med pommes frites og bernaisesaus, samboeren med fløtegratinerte poteter og peppersaus. Kjøttet var veldig mørt, men ganske smakløst på tross av at de hadde krydret det. Sausene og de fløtegratinerte potetene var også smakløse. Pommes fritenes var ganske gode, men det er leit at tilbehøret skal være det mest smakfulle ved måltidet. Vi valgte å droppe desserten fordi vi ikke ville legge igjen mer penger der.

Takk, Pernille T

Reisende som så på Ristorante del mare, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune

Har du vært i Ristorante del mare? Del dine erfaringer!