“Byens beste italienske pizza - fantastiske råvarer”
Anmeldelse av Ristorante del mare

Ristorante del mare
Vurdert som nr. 4 av 90 Restauranter i Sandefjord
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 6. august 2022 via mobile enheter

Ryktene går om at de server byens beste italienske pizza, og det gjør de definitivt. Fantastiske råvarer. Biffen smeltet i munnen og den andre pizzaen med scampi var nydelig.

Har tidligere valgt alt annet pizza, men nå har Del Mare blitt pizzafavoritten også.

Dato for besøk: august 2022
Takk, PalRB

1923 av 282 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2022

Vi fikk en telefon et par timer før ankomst, for å avklare en ting med vinvalget. For oss viser dette en omtanke vi sjelden møter, og selve besøket sto ikke tilbake. Her var det rask og vennlig service, og maten var strålende. Hvis vi ble tvunget til å si noe som ikke var perfekt, var det at tomatene til bruschetta'n (gratis!) skulle vært skrelt og knust, ikke grovhakket - og toasten kunne vært hardere, med mer hvitløksmør. Men Helledussen - alt annet stemte suverent, og vi har fått et nytt stamsted i Sandefjord. Takk, Benjamin.

Dato for besøk: juli 2022
1  Takk, permorten
Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Vi var 3 stk. som hadde fått anbefalt restauranten av andre som hadde besøkt den. Det angrer vi ikke på i det hele tatt. Vi spiste forrett, middag og dessert. Utsøkt mat, servise og pris. Hit kommer vi snart tilbake. 100% fornøyd

Dato for besøk: juli 2022
Takk, monicav259
Anmeldt 25. juni 2022 via mobile enheter

Fantastisk servise høflig hyggelig betjening . Maten var utrolig god og delikat. Vi spiste scampi i hummersaus til forrett til hovedrett indrefilet med fløtegratinerte poteter og bearnéssaus til. Til dessert hjemmelaget Italiensk is
med en kaffe americano til. Dette stedet kan vi anbefale på det sterkeste.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 925haraldh
Anmeldt 17. juni 2022 via mobile enheter

Vi bestilte dagens fisk som var brosme og ble kl 2000 informert om den var utsolgt . Vi ble tilbudt breiflabb og sa ja. Etter en time ble den servert. Den var en stor skuffelse: tørr og hard - antagelig frossenvare som var feil tilberedt . Vi har fått god fisk på restauranten tidligere og kommer kanskje til å gjøre et nytt forsøk

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Kristian S

Reisende som så på Ristorante del mare, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune

Har du vært i Ristorante del mare? Del dine erfaringer!