Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kvalitet”

Håndverkeren Kaffebrenneri AS
Vurdert som nr. 1 av 4 Smått og godt i Sandefjord
Prisklasse: USD 3 - USD 12
Beskrivelse: Byens eget lille kaffebrenneri som serverer alt av kaffedrikker. Vi serverer også mat alt etter sesongen. Kaker, muffins, cookies, salater og baguetter croissanter + toast og lignende. I bakgården har vi også en 50 talls iskrembar med STOR ismeny som har åpent hele sommeren og fredag - lørdag resten av året. I april 2015 fikk vi endelig til Norge vår kaffebil som kledelig nok har fått navnet Bønna. Bilen er en Citroen Hy 1967 modell og har rullet rundt i Frankrike intil 2014. Da gikk turen til England for total restaurering og ombygging. Bilen kom til oss i midten av april 2015 og ruller nå rundt i Sandefjord og omegn.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Byens eget lille kaffebrenneri som serverer alt av kaffedrikker. Vi serverer også mat alt etter sesongen. Kaker, muffins, cookies, salater og baguetter croissanter + toast og lignende. I bakgården har vi også en 50 talls iskrembar med STOR ismeny som har åpent hele sommeren og fredag - lørdag resten av året. I april 2015 fikk vi endelig til Norge vår kaffebil som kledelig nok har fått navnet Bønna. Bilen er en Citroen Hy 1967 modell og har rullet rundt i Frankrike intil 2014. Da gikk turen til England for total restaurering og ombygging. Bilen kom til oss i midten av april 2015 og ruller nå rundt i Sandefjord og omegn.
Anmeldt 22. september 2020

En trivelig kaffebar med fokus på kvalitet og god service er mitt inntrykk. God plass. Sitteplass i front. Bakgård og passasje med isbar. Kul plass.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Tingebling
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (156)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 156 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020

Det finnes mange vakre ubeksrivelige ting her i verden som er vanskelig å putte i ord, som opplevelsen av en tur til vakreste Italia kanskje for å spise det mest fantastiske av det fantastiske og ha alle typer flotte kulinariske opplevelser. Eller en varm sommerdag av de sjeldne der alt er fantastisk. Hun smiler og ler mens hun tar en bit av jordbæret hun kjøpte en kurv av langs veien som lovte at de var ekte og lokale, for det er jo dette sommeren handler om. Lykke og glede sammen med de du elsker. Hun rødmet mens hun så deg inn i øynene og sa ordene "Det er oss for alltid." og hun synlig hadde sommerfugler i magen. Eller en kebab sent på kveldstid når du allerede har spist middag men du må ha litt til, det er også ganske bra.

Uansett, så er det få ting som kan måle seg med en god lunsj i god atmosfære, og det er nettopp det du får hos Håndverkeren. Med et lokale som ligger sjenert til i et vanligvis så rolig område i Sandefjord er det som å tre inn i en annen verden. Du kan enten sitte i kafeen som er flott dekorert og som har en god atmosfære med en god lukt av kaffe og ambisjoner, eller du kan sitte i bakgården der du kan nyte solen under en slags tropisk dekorasjon, som gjør at du kan forestille deg at du bor i en verden der en global pandemi har brutt ut og du ikke kan dra på ferie ut av landet, men du har i det minste funnet et sted som gjør at du klarer å drømme deg bort, men det er jo helt sykt å forestille seg, det kommer jo aldri til å skje i vår levetid haha, det hadde jo vært HELT villt.

Hvis du er fysen på en liten snack etter lunsjen og kaffen så kan du gå ut i isbaren som henger sammen med bakgården, der de har en hel haug med forskjellige smaker av is som er laget på huset, og selvom jeg er usikker så virker det som at de bytter ut smakene en gang i blandt så det går på rullering. Isen er innmari god, men det er også viktig å huske på at Sandefjord er en varm by, så hvis du skal kjøpe is så ta med litt ekstra papir fordi isen kommer til å smelte ganske fort siden det er konstant 80 varmegrader i byen, men det klarer du. Ta på litt solkrem så går det fint

Alt i alt er opplevelsen av Håndverkeren en magisk en. Det er faktisk så magisk at det er ofte kø ut av kafeen, og det med god grunn. Med hjemmelaget kaffe, et så stort utvalg av kaffedingser og bønner som man kan kjøpe i butikken, og dagsfersk kvernet kaffe så er det vanskelig å ikke forelske seg. De har jo også mat, så du trenger strengt tatt ikke mer under en global pandemi.

Sitteplassene kunne vært mykere

Takk for meg

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, SultenMann94
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Koselig, lite sted vi gikk med to barn for litt bakverk og kaffe. Godt utvalg og deilige smaker med nydelig kaffe. Litt lite lokale, men ellers hyggelig.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, victoriasergeev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vel verdt et besøk i isbaren Fantastisk is og byens beste kaffe. Brent kaffe etter egen oppskrift anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, TedH398
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Anbefaler spesielt Espresso Con Panna, bedre kaffesmak skal man lete lenge etter og en 1/2 kg av den mørkbrente espresso kaffen som de brenner på bakrommet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 866dagm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Håndverkeren Kaffebrenneri AS, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 
Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 

Har du vært i Håndverkeren Kaffebrenneri AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din