Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Grei pizza, god service”
Anmeldelse av Peppes Pizza

Peppes Pizza
Vurdert som nr. 18 av 59 Restauranter i Sandefjord
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 1. september 2020

Dette er som en hvilken som helst vanlig Peppes. Ligger ved havna og har nok en fin uteservering, vi prøvde ikke den når vi var der. Pizzaen smakte som den pleier på Peppes. Veldig god service. Hyggelig betjening som ordnet litt ekstra bestilling for oss underveis.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, stelnor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (95)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 95 anmeldelser

Anmeldt 20. juli 2020

Denne restauranten serverer helt grei pizza. Har besøkt den mange ganger stort sett i fbm lunch. I dag forsøkte vi oss med familien, mor, far og 3 små. Med oss hadde vi mors søster og hennes mann med 4 barn. Vi fikk et fint bord. Så kom en annen servitør og forklarte oss at denne restauranten tar kun 5 gjester per bord. Hvis det skal være flere, må det være 1 meters avstand. Vi forsøkte å forklare at vi ikke kan holde 1 meters avstand til våre barn i alderen 1-6 år. Det endte med at vi forlot restauranten uten å spise denne gangen. Vi kommer ikke tilbake senere heller! Hvis dere vil ha servitører uten gangsyn, er dette stedet!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, I3512YSchristopherk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2020

Liker du amerikansk pizza med tykk bunn er det her du skal dra. Velsmakende og rykende varm, servert med et smil. Hyggelige servitører er alltid et stort pluss. Og når også rødvinen er svært god, kan det ikke bli så mye bedre i Norge.

Dato for besøk: mai 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, JonMortenJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2019

Servitørene er raskt på plass med meny og tar opp bestilling. Hyggelig og hjelpsom betjening. God mat til en overkommelig pris.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, Thor A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2019

Vårt korte lunchbesøk på Peppes i Sandefjord resulterer i en ren 5'er.
Vår korte begrunnelse er som følger:
* Dette er den beste vegetarpizzaen i vår del av verden. Prøv den!
* Pizzaen ble servert av en åpenbaring av en smilende, humørfylt, ung blondine.
* I røykeavdelingen der vi satt var det rent og ryddig, og til og med litt koselig.
Prøv vegetarpizzaen - knallgod og miljøvennlig!

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, kleppah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Peppes Pizza, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 
Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 

Har du vært i Peppes Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din