“God pizza og kaffe”

Vurdert som nr. 20 av 89 Restauranter i Sandefjord
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 29. april 2024

Min mann og jeg var på lørdagsmiddag. Vi bestilte en stor pizza og to doble Americano . Bestillingen kom ganske raskt. Kaffen var veldig god, man du føle den gode kvaliteten på bønnene og dyktigheten av bartender. Deilig pizza med ananas . Jeg anbefaler stedet.

Dato for besøk: april 2024
    • Atmosfære
Takk, Kaledonia K

Anmeldt 28. desember 2023

Kjempe dårlig kundeservice, booket bord og ble ikke ivaretatt, nesten tomt lokale, måtte gå til kassa etter lang tid for og få bestilt . Veldi skuffende. Dårlig betjening. Satt lenge og dem plukket ikke engang opp fat etc. Skuffende.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Jen L
Anmeldt 16. juni 2023 via mobile enheter

Verste service jeg har vært borti. Satt lenge før vi fikk bestille drikke. Ventet cirka en halv time før vi fikk drikke. Fikk etterhvert bestilt mat. Den kom aldri. Så at det var mange som kom lenge etter oss som fikk mat. Servitørene brukte lang tid før de i det hele tatt fikk registrert maten på kassen. De sa at de hadde det veldig travelt, men når vi kom var lokalet tilsynelatende nesten tomt innvendig. Etter å ha ventet på maten i over halvannen time, og gjentatte beskjeder om at maten straks skulle komme, gikk vi.

Dato for besøk: juni 2023
1  Takk, Fredrik S
Anmeldt 7. november 2022 via mobile enheter

Går man på Peppes Pizza vet man jo hva man får, det er god pizza og godt utvalg, og sånn sett ikke store forskjeller mellom de forskjellige resraurantene.

Det som skiller er ting som service, betjening, lokaler osv, og her scorer Sandefjord høyt hos oss.
Allerede ved ankomst ble vi umiddelbart møtt av ei hyggelig servitør, fikk bord og drikker fort.

Og maten kom i grei tid og smakte som alltid veldig godt, så kan absolutt anbefale Peppes i Sandefjord når man er ute etter et enkelt men godt måltid.

Dato for besøk: november 2022
Takk, Pål C
Anmeldt 22. oktober 2022 via mobile enheter

Vi ankom og ble vist plass av en servitør. Det var det siste vi så av denne servitøren. Etter en halvtimes venting kom det en annenn servitør og ryddet av nabo bordet. Fremdeles ingen som ville ta bestilling, hverken av mat eller drikke, og det var på ingen måte fullt i restauranten. Så det ble altså prioritert å rydde av bord i en halvfull restaurant framfor å spørre om vi ønsket å bestille, med menyene liggende foran oss. Tilslutt måtte vi gå bort til disken for å spørre om vi måtte bestille der. Da ble vedkommende med til bordet og tok bestilling. Etterhvert kom det en av de to pizzaene vi hadde bestilt. Vi hadde bestilt med tykk bunn og fikk tynn bunn. Vi lot den stå uten å spise for å sjekke den neste. Etter 10 min kom den andre pizzaen, også tynnbunnet. Da gikk jeg fram for å si ifra at vi hadde fått feil pizza. Da sa servitøren at de dessverre var tomme for tykke bunner...Jeg sa at det burde vi fått vite, men servitøren hadde ikke fått vite det fra kjøkkenet før nå.... Vi var sultne og spiste ,ca halvparten av de eneste pizzaene vi kunne få, og måtte betale full pris. Det finnes heldigvis både bedre og hyggeligere pizza restauranter i Sandefjord. Helt elendig - Peppes.

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, Peret D

Reisende som så på Peppes Pizza, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune

Har du vært i Peppes Pizza? Del dine erfaringer!