Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 12:00 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Interessant og lærerikt

Vi besøkte dette museet helt uten forkunnskaper om Sandefjords og Norges historie innen hvalfangst... les mer

Anmeldt 2. november 2020
VinterIda
,
Norge
via mobile enheter
Gode utstillinger i klassisk museum

Mange ulike utstillinger som gir en fin beskrivelse av hvalfangstens historie i Vestfold. I tillegg... les mer

Anmeldt 1. oktober 2020
maestroaamann
,
Oslo, Norge
Les alle 108 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (108)
Filtrer anmeldelser
108 resultater
Vurdering fra reisende
48
48
11
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
48
48
11
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 108 anmeldelser
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Dette museet var mitt yndling sted som barn. Jeg vokste opp i Stavern, og «tvang» mine foreldre på søndagstur hit. Men jeg må si at museet i dag ikke svarte til de enorme forventningene jeg hadde. Men slik er det ofte. Nå skal det sies at museet var under oppussingshjelpen reorganisering. Men stedet vil alltid ha en egen plass hos meg. Takk for besøket.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Dag S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2018

Kommer man til Sandefjord , engang verdens største hvalfangerby, må man se hvalfangstmuseet. Et sted som dokumenterer den virkelige hvalfangsten.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 398yngved
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Spennede museum og gode utstilling. Dessverre er dyrene relativt slitt. Blir spennende når oppussing står ferdig.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, larstotland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Ett fantastisk sted for å oppleve den ekte hvalfanger historie. Det er verdt å ta turen hit for å oppleve dette museet.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, stenes2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. mars 2018

Jeg har ofte hatt med meg gjester til Hvalfangstmuseet i Sandefjord. Dette er en unik plass for å vise fram arktiske dyr og fugler og selvsagt dyr og fisker som lever i havet. Det er en rikholdig meny dette museet byr på, med mange og detaljerte gjenskapelser av fauna og mennesker som i tidligere tider fartet der og drev hvalfangst og fiske. Man blir bl.a. imponert over den blåhvalen som henger i taket inne i museet. Den har omtrent full størrelse, og gir et klart bile av hvorfor dette dyret er regnet som verdens største pattedyr. Er man først i Sandefjord, og har interesse av hva dette museet byr på, kommer man ikke unna et besøk.

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, kprivat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser