Flott opplevelse

Artig museum hvor du blir kjent med hvalfanger historikken til byen. Artig å lære. Morsomt å se... les mer

Anmeldt 30. juli 2023
andrehaeraas
Fagerstrand, Norge
Interessant og lærerikt

Vi besøkte dette museet helt uten forkunnskaper om Sandefjords og Norges historie innen hvalfangst... les mer

Anmeldt 2. november 2020
VinterIda
Norge

Anmeldt 6. november 2018

Virkelig verdt et besøk eller flere, masse artig og historisk å se. Alle burde ta en tur innom her. Her kan du lære mere om norsk sjøfart og hvalfangst. Det meste er tekstet på både norsk og engelsk

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, BrittH188
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Dette museet var mitt yndling sted som barn. Jeg vokste opp i Stavern, og «tvang» mine foreldre på søndagstur hit. Men jeg må si at museet i dag ikke svarte til de enorme forventningene jeg hadde. Men slik er det ofte. Nå skal det sies at museet var under oppussingshjelpen reorganisering. Men stedet vil alltid ha en egen plass hos meg. Takk for besøket.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Dag S
Anmeldt 7. august 2018

Kommer man til Sandefjord , engang verdens største hvalfangerby, må man se hvalfangstmuseet. Et sted som dokumenterer den virkelige hvalfangsten.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 398yngved
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Spennede museum og gode utstilling. Dessverre er dyrene relativt slitt. Blir spennende når oppussing står ferdig.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, larstotland
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Ett fantastisk sted for å oppleve den ekte hvalfanger historie. Det er verdt å ta turen hit for å oppleve dette museet.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, stenes2018