Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 15:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Interessant og lærerikt

Vi besøkte dette museet helt uten forkunnskaper om Sandefjords og Norges historie innen hvalfangst... les mer

Anmeldt 2. november 2020
VinterIda
,
Norge
via mobile enheter
Gode utstillinger i klassisk museum

Mange ulike utstillinger som gir en fin beskrivelse av hvalfangstens historie i Vestfold. I tillegg... les mer

Anmeldt 1. oktober 2020
maestroaamann
,
Oslo, Norge
Les alle 106 anmeldelsene
  
Anmeldelser (106)
Filtrer anmeldelser
106 resultater
Vurdering fra reisende
47
48
11
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
47
48
11
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 106 anmeldelser
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Var innom her idag for å sjå kva det var for noko,det er eit godt stykke norsk historie om hvalfangst og diverse sjøreiser
Det var ikkje det heilt store for meg selv om det var imponerende å se dei store "dyrene "

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, 36torb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2019

Et museum verdt et besøk.Kr.25 i inngang og gratis parkering.Det var overveldende å se så store skjeletter og så mange Sindre dyr som hører til i kalde strøk.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Elin Heidi S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2019 via mobile enheter

Hvalmuseet i Sandefjord presenterer byens og landets hvalfangst historie på en fin og informativ måte for store og små. Her er utstoppede dyr, plansjer og informasjonsfilmer.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Erlend1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

En utrolig samling av Sandefjords viktigste historie. Museumet viser Norges hvalfangst historie både i Arktis og Antarktis. Pluss at de har en fullskala blåhbal i taket. Mange utstoppede dyr fra polar strøkene.

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, Stein Are J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2019 via mobile enheter

Hvalfangsten museet er et fint og lite museum som viser hvaler og andre dyr fra Arktis og Antarktis. Anbefaler å besøke museet.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, kimmern28
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser