Her midt ute i midtåsen et spennende galleri med flotte skulpturer av Knut Steen . Omgivelse er... les mer
Dette er en fin utflukt hvis du er i sandefjord eller omegn. Man kan gå opp fra sentrum, men vær... les mer
Vi gikk hjemmefra og opp til midtåsen, så en langt tur. Kom opp på midtåsen og gikk rundt i parken og kikket på skulpturene og utsikten over Sandefjord. Hyggelig tur, sikkert meget intresant for de som liker kunst og skulpturer. For meg var det utsikten som var best.
Et flott sted for en liten tur med mange fine skulpturer å se på. Det koster ingenting å være her, og anbefales om du er i sandefjord.
Hele midtåsen er et veldig fint område for å slappe av litt og glemme hverdagen.
Ett flott sted som bør oppleves. Flotte skulpturer og flott bygningsmase. Her opplever man litt av historien til Sandefjord kommune.
Fantastiske skulpturer i et monumentalt bygg på Midtåsen. Alltid verdt et besøk. Flott turmål i historiske omgivelser.
Midtåsen er en perle av en park. Ganske stort område å gå på. Det er stoler og benker så man kan sette seg ned og nyte utsikten i fred og ro. Skulpturparken er ikke så stor, men det er lyst og fint der, med nydelige skulpturer. Absolutt verdt å ta turen opp dit.
Plasseringen er jo fantastisk, selve skulpturene er ikke helt min interesse. Jeg synes mer om utsikten og naturen rundt. Fint sted.