Alt på menyen er kjempegodt. Litt store porsjoner. Hjemmekoslige lokaler og hyggelig personale. Kan... les mer
Stresset og direkte uvennlig betjening, skuffende kvalitet på maten. Lokalene er hyggelige, men jeg fikk en dårlig følelse idet jeg kom inn, av måten jeg ble mottatt på. Jeg burde ha gått et annet sted, for eksempel Bare Beppe på torget. For mate var ikke bedre enn servicen. Cæsarsalaten kom med sprø og god salat, dressing og bacon, men bitene av kyllingbryst var harde og knusktørre, og de to brødbitene som ble servert til, var tørre og med en steinhard, liten klump smør på. Kan ikke anbefales, dessverre.
Har vært her før, da var det et flott opplevelse. Denne gangen var det ikke så bra, lite folk mange ledige bord. Servitøren som møtte oss kunne like gjerne holdt seg hjemme. Ta et smilekurs. Bestilte Sandwich, hun som serverte maten var veldig hyggelig. Mye mat og veldig godt!
Veldig hyggelig og intim konsertarena.
Dyktig arrangør som er god på å finne kjente og kjære artister, som passer veldig godt inn på stedet.
Anbefaler stedet på det sterkeste.
Intimt og hyggelig konstertsted. Eneste minus var at det var lovet salg av pizza. Selv om vi var omtrent først i køen, var det ikke mat å få, men det løste seg heldigvis etter hvert. Endte med en veldig hyggeloig aften
Ankomst kl 14 en lørdag og fullt nok til at vi måtte vente noen minutter på bord. Vi ba om å få bordet ryddet, og det tok 30 minutter før maten kom.
Vi bestilte en sandwich med lun leverpostei, og en salat med reker og kreps.
Leverposteien falt i smak hos min bedre halvdel. Reker og kreps små og puslete, men grei på smak. At salaten badet i olivenolje var negativt.
Sandwichen var fint presentert, salaten kjedelig presentert og ingen forseggjort salat smaksmessig. Kun grønne blader, litt salat sammen med noen små fetabiter, små reker og kreps var ingen høydare.
Bakgården har gallerier, butikk og cafe. Koselig om vinteren og om sommeren.. i desember mnd er det en koselig atmosfære med pynter til jul. Kombinerer besøket med besøk i gallerier og avslutning på Bakgården Cafe. Jeg har også besøkt galleriet/sommerstid. Like flott opplevelse. Jeg vet også at det er intimkonserter i Bakgården. Jeg har ikke vært på dette.