Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj i en avslappende og koselig atmosfære”
Anmeldelse av Bakgården Cafe

Bakgården Cafe
Vurdert som nr. 14 av 58 Restauranter i Sandefjord
Beskrivelse: På Bakgården Cafe kan du slappe av i rolige omgivelser og nyte deilige lunsjretter, hjemmelagde kaker, samt ett rikt utvalg av kaffe te og annen drikke. Her har vi alle rettigheter så ett glass med noe ekstra godt i er også mulig. I tillegg til mat og drikke servering selger vi spennende delikatesser, vesker, porselen, sjokolader etc. Kom å ta en titt! I tillegg til våre koselige lokaler har vi stor uteservering i idylliske Bakgården. Få også med dere “Konsertsommer i Bakgården” Kjente og kjære artister tar turen og lager stemningsfulle sommerkvelder! Håper vi sees!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: På Bakgården Cafe kan du slappe av i rolige omgivelser og nyte deilige lunsjretter, hjemmelagde kaker, samt ett rikt utvalg av kaffe te og annen drikke. Her har vi alle rettigheter så ett glass med noe ekstra godt i er også mulig. I tillegg til mat og drikke servering selger vi spennende delikatesser, vesker, porselen, sjokolader etc. Kom å ta en titt! I tillegg til våre koselige lokaler har vi stor uteservering i idylliske Bakgården. Få også med dere “Konsertsommer i Bakgården” Kjente og kjære artister tar turen og lager stemningsfulle sommerkvelder! Håper vi sees!
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Store gode retter ble fortært ute i bakgården i godt vær.
Hyggelig personale sto på for at vi skulle ha det bra.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, pers870
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (58)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 58 anmeldelser

Anmeldt 14. desember 2019

Koselig atmosfære på en lørdag ettermiddag. God mat og serviceinmstilt personale. Vi har vært her flere ganger. Populært sted.

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 894hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2019 via mobile enheter

En fantastisk intim og koselig cafe’ med utsøkt mat som lages med kjærlighet. Passer like godt med besøk kun for en kopp kaffe, eller om du har lyst på en matbit.

Anbefales et besøk!

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Krittet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
lotteg108, Eier på Bakgården Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2019

Tusen takk for hyggelig anmeldelse Ha en riktig så fin førjulstid også håper jeg du tar turen til oss igjen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2019

Som navnet sier, så er dette i en bakgård, litt i utkanten av sentrum. Det betyr at det er stille og rolig her, uten trafikk forbi. Om sommeren er det koselig uteservering. Inne er det gammelt og sjarmerende. Og utrolig god mat. Det serveres lunsj og hjemmebakte kaker her. Ikke byens billigste lunsj, men med rause porsjoner, så er det helt greit. Her er det bare å begynne på toppen av menyen og spise seg nedover for hvert besøk :-)

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Vivpriw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mai 2019 via mobile enheter

Har spist her mange ganger og jeg må si denne cafeen skiller seg ut fra alle andre cafeer i byen. Maten er helt nydelig, ikke noe ferdigmat som bare blir varmet opp. Her lager de rett for rett fra bunnen av. Det merkes på smaken. Lokalene til Bakgården Cafe var i gamle dager et snekkerverksted, dette ser man spor etter når man sitter inne. Det bidrar til et lokale med sjel. Så er det et stort uteareale hvor man kan nyte mat og godt drikke i sjarmerende omgivelser. Sommerstid så kan man i tillegg nyte gode konserter i intime og trivelige uteområder. Er du i Sandefjord og skal ha en bedre lunch så kan jeg virkelig anbefale dere å ta turen hit.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, kimgW9859WU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bakgården Cafe, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 
Sandefjord, Sandefjord kommune
 

Har du vært i Bakgården Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din