“Fantastisk måneskinns-meny”

Kjøkken: Kinesisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat. Kan anbefale måneskinns-menyen. Spennende forrett med suppe og forskjellige småretter. Mango-iskaken til dessert var himmelsk god!

Takk, skotheimtravels

Anmeldt 6. juli 2020

Maten var god og smakfull, men det skortet på servicen og ventetiden på maten ble altfor lang. Det gikk en halv time før vi i det hele tatt bestilt mat og drikke og til tider måtte vi hente servitøren for å få neste rett eller for å bestille mer drikke.

Takk, KristineG_12
Anmeldt 14. mars 2020 via mobile enheter

Pent og delikat lokale, blid, oppmerksom og hyggelig servitør. Bra og variert meny. Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, Bodil L
casinl, Markedsføring på Chili, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. mars 2020

tusen takk for anmeldelsen.

Anmeldt 7. mars 2020 via mobile enheter

Vi kom 1 time før bordbestilling pga showet vi var på ble avsluttet etter kort tid . Vi ble tilbudt å sitte å vente i gangen . Etter en liten stund ble vi tilbudt et bord «inne» på kjøkkenet . Det var flere bord ledig (var nok bordbestilling på de) , men med litt mer smidighet mener jeg de kunne fått noe til fram til vårt bord skulle vært klart . Det minste de burde ha gjort var å tilbudt oss en kaffe etc mens vi ventet .
Forstår at vi ikke kan forvente å få bord når vi kommer før vår bestilling , men vi opplevde allikevel at servicen ikke var der man burde forvente .

Dato for besøk: mars 2020
Takk, p_hvaara
Anmeldt 2. februar 2020

Vi bestilte 4 retters delingsmeny og den var helt fantastisk. Man må være 4 eller flere for å bestille denne.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, 91unns
Ca Sin L, Leder  på Chili, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. februar 2020

Tusen takk for tilbakemelding.

Reisende som så på Chili, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune

Har du vært i Chili? Del dine erfaringer!