“ELENDIG SERVICE!! Men god mat........”
Anmeldelse av Chili

Chili
Vurdert som nr. 15 av 90 Restauranter i Sandefjord
Kjøkken: Kinesisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 28. juli 2020

Jeg og samboeren spiste her med et vennepar av oss.
Vi fikk et fint bord som de ordnet raskt til oss. Helt grei restaurant, men veldig bråkete, vi måtte rope over bordet for å høre hva hveandre sa..

Servitøren vår hadde en veldig nedlatende og sur attitude med en gang hun kom til bordet. Servitøren skrev ned på lapp hva vi bestilte, men måtte likevell komme til bordet å spørre hva vi hadde bestilt, da hadde hun glemt det, eller kastet lappen... Ikke vet vi. Hun hadde også null forståelse for at venninda mi ville ha sin hovedrett når vi fikk våre forretter, hånfliret av oss. Når vi fikk forretten fikk hun sin hovedrett like vell...
Jeg og samboeren bestilte en treretters 'smak av østen' for to pers.. Veldig god forrett. Hovedretten var også veldig god. Men vi på bordet fikk for lite ris. Når vi spurte servitøren vår om mer ris ble hun sur å sa JEG KOMMER DA MED MERE RIS NÅR DET ER TOMT, DERE MÅ DELE. Det står på menyen at det kommer en ris ved hver rett, ikke at vi må dele.... Etterpå når det ble tomt kom det aldri ny ris, måtte atter en gang spørre om ny ris...
Når vi var ferdige med hovedretten måtte vi vente EN TIME på desserten! De hadde glemt oss.....!! Når hun kom til bordet å spurte om vi ville ha noe mer før vi betalte sa jeg bare, '' kan vi i det minste få desserten vår som vi har ventet en time på nå?'' DET VARD A IKKE MEG DERE BESTILTE AV fikk vi til surt nedlatende svar. Jo det var faktisk deg vi bestilte av. Da kom det bare en rekke dumme unnskyldninger om hvorfor.. Det virker som de hadde NULL kontroll på hvem og hva noen hadde bestilt osv. Ingen kommunikasjon mellom de som bestilte for bordene og de som tok av etter vi var ferdigspiste.
Fikk ingen kompensasjon for en times forsinket dessert. Fikk bare et veldig nedlatende unnskyld.

Å servitøren virket kjempesur da vi ikke la igjen noe tips.....!!!!

2  Takk, Marenys

Anmeldt 22. juli 2020

Vi bestilt fire retter. Dårlig saus og lite grønnsaker. Vi hadde dårlig mage etter maten.
Det var verste asiatisk mat.

1  Takk, 850hanaaa
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Fine lokaler og veldig god mat. Dessverre fikk vi maten på forskjellige tidspunkt. Og med en ventetid på 1 t og 15 min trakk dette opplevelsen ned.

Takk, henriikkarlsen
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat. Kan anbefale måneskinns-menyen. Spennende forrett med suppe og forskjellige småretter. Mango-iskaken til dessert var himmelsk god!

Takk, skotheimtravels
Anmeldt 6. juli 2020

Maten var god og smakfull, men det skortet på servicen og ventetiden på maten ble altfor lang. Det gikk en halv time før vi i det hele tatt bestilt mat og drikke og til tider måtte vi hente servitøren for å få neste rett eller for å bestille mer drikke.

Takk, KristineG_12

Reisende som så på Chili, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune

Har du vært i Chili? Del dine erfaringer!