“Gå heller sulten !”

Balkan
Vurdert som nr. 4 av 5 Smått og godt i Sandefjord
Kjøkken: Hurtigmat
Anmeldt 26. september 2020

Ikke bra mat. Ihjel krydret burger dvask pommes frites. Knaste i tennene av for mye krydder/salt. Gikk i søpla !!

Dato for besøk: september 2020
Takk, H7994YVchristianm

Anmeldt 18. april 2020

Dårlig stekt mat, som ple plukket i med fingrene uten hansker er langt under par for min del, måtte rett og slett be dem om å bruke hansker!! Siste gang for vår del.

Dato for besøk: april 2020
Takk, TedH398
Anmeldt 17. august 2019 via mobile enheter

Fikk en kebab i pita som jeg måtte snu å klage på (ikke typen som klagen på mat som går å spise) Den var rett og slett ikke spiselig! De var hyggelige og kastet den rett i søpla og lagde en ny. Denne gangen fikk jeg kjøtt fra en annen bakke bak disken. Det gikk å spise men smakte ingen ting. 90 kr for en smakløs kebab er ikke verdt pengene! Får pluss for service men kommer dessverre ikke tilbake.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Cybermezziah
Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

Pass på denne plassen. De trekker flere ganger fra kortet ditt. Når du gjør dem oppmerksome på dette kom dem med trusler og var ufine mot oss. Når vi ville trekke inn politet så stoppet dem oss og sa de skulle betale tilbake. Men dem fortsatte å være ufine og diskuterte sterk.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Stein Are J
Anmeldt 31. juli 2019

Helt grei rullekebab, men jeg har fått bedre. Litt sprø lefse, ble litt søl. Litt minus for at de ikke ville servere hamburger sent på kvelden.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, ksc69

Reisende som så på Balkan, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune

Har du vært i Balkan? Del dine erfaringer!