“Ok mat”

O.M Chinese Restaurant
Vurdert som nr. 34 av 90 Restauranter i Sandefjord
Kjøkken: Kinesisk, Thai
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Helt ok mat, men ingen stor kulinarisk opplevelse. Prisene er ok, men litt høyere enn tidligere. Hyggelig betjening og autentiske lokaler.

1  Takk, 566hildem

Anmeldt 1. mars 2020 via mobile enheter

Flott buffet med masse god asiatisk mat. Smake på mange retter og alle var utsøkt. Spesielt imponert over sushien. Den var fresh og smakte ypperlig. Her fikk man masse mat som inkluderte kaffe, dessert og is.
Dette stedet anbefales.

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, andres_aa88
Anmeldt 26. november 2019

Spist her i mange år og alltid vært fornøyd. I dag var retten jeg pleier å spise satt opp med 100kr for fordi det var så mye mer, det var det ikke. De sa også at den smakte det samme som tidligere til tross for ny meny. Denne smakte helt forferdelig, jeg er glad i sterk mat, men dette er den sterkeste maten jeg NOEN gang har smakt. Umulig å spise. Slutt å overprise maten og gi beskjed om rettene er endret når noen spør.

Dato for besøk: november 2019
Takk, Martine E
Anmeldt 3. mai 2019

Jeg var med mange andre og spiste het en Søndag. Da hadde de en bufee og her var det virkelig mye for en hver smak. Kan ikke nevne alt men innbakte reker, kylling, and og sushi for å nevne noe. Kjempegod mat til en rimelig penge.

Dato for besøk: april 2019
Takk, perroger1951
Anmeldt 31. mars 2019 via mobile enheter

Nydelig sprøstekt and til middag. Hurtig levert og godt tilberedt. Enkelt og delikat. Superhyggelig service. Anbefales!

Dato for besøk: mars 2019
Takk, 561j_rnk

Reisende som så på O.M Chinese Restaurant, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune

Har du vært i O.M Chinese Restaurant? Del dine erfaringer!