Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“good asian food”
Anmeldelse av Alan's kitchen

Alan's kitchen
Vurdert som nr. 15 av 59 Restauranter i Sandefjord
Kjøkken: Asiatisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. desember 2018

Very frendly staff.
on norwegian: her det det lit av hvert mat fra asia. både fisk og kjøtt mat. Veldig bra service så den bør prøves. Greit å parkere i gaten på andre siden.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Eilef C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (64)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1519 av 64 anmeldelser

Anmeldt 23. juni 2018 via mobile enheter

Rask servering, freshe grønnsaker og kjøtt / fisk. Helt greie priser også
Ligger litt anonymt til, men greit å komme hit til fots eller bil.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, Cato S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. mars 2018 via mobile enheter

Maten smakte godt og alt virket som der var nylaget. Gode og friske grønnsaker.
Veldig hyggelig betjening

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, 993odda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. januar 2018 via mobile enheter

Spiser ofte her med familien, alltid fantastisk service og veldig god mat! Vil det er den beste asiatiske restauranten i Sandefjord. Anbefaler thai scampi om du er glad i mye smak! Min favoritt

Dato for besøk: januar 2018
1  Takk, Thanh Thu H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2017 via mobile enheter

Nydelig mat som vanlig og svært hyggelig betjening. Alltid renslig og pent. I dag spiste vi Peking And for to nr 84 nydelig !!

Dato for besøk: juli 2017
Takk, liv-torhild
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Alan's kitchen, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 
Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 

Har du vært i Alan's kitchen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.