Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gode stekte nudler, helt OK Beijing Duck”
Anmeldelse av Alan's kitchen

Alan's kitchen
Vurdert som nr. 13 av 59 Restauranter i Sandefjord
Kjøkken: Asiatisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Besøkte denne restauranten med samboeren min og svigermor, og alle var ganske fornøyde. Samboeren min bestille stekte nudler med kylling. Retten var god på smak og porsjonen var stor. Svigermor og jeg bestilte Beijing duck (crispy duck). Anden var fritert, noe jeg ikke har vært borti før, men som forsåvidt var godt, og det var litt i overkant mye fett. De serverte ikke gulrot til retten, noe jeg er vant til og kjente at jeg savnet. Servicen var god frem til måltider var servert, men etter det virker det som om de glemte oss litt, på tross av at det var svært få andre i lokalet. De tilbød oss aldri å se på dessertmenyen. Vi endte derfor opp med å be om regningen og dra etter å ha sittet der en god stund etter at de ryddet av bordet. Kunne tenke meg å dra dit igjen for å teste ut flere av rettene deres, men bestiller nok ikke crispy duck derfra igjen. Dette er mer 3,5 enn 4.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Pernille T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (60)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 60 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi tok en tidlig middag og ble varta opp av sjefen sjøl. Super matopplevelse for hele familien, inkludert den noe kresne 10-åringen, som elsket kyllingspydene.

Dato for besøk: august 2020
Takk, stine_ytrestol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og gode porsjoner. Hyggelig betjening og prisnivå de fleste tåler. Absolutt å anbefale. Bruk google for å finne fram!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, svmuller
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Meget god asiatisk mat. Gode smaker, flotte presentasjoner. Man nyter, og gleder seg allerede til neste besøk.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, drarnt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2020 via mobile enheter

Vi var fire som nøt vidunderlig mat og topp service i stille begagelige omgivelser. Hit kommer vi gjerne igjen!

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Lise F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Alan's kitchen, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 
Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 

Har du vært i Alan's kitchen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din