“Trivelig avslutning på kvelden”
Anmeldelse av Tic-Kjelleren

Tic-Kjelleren
Vurdert som nr. 38 av 90 Restauranter i Sandefjord
Anmeldt 27. juli 2020

Dette er en koselig brun pub, med en salig blanding av stamgjester og hotellgjester. Super hyggelig og oppmerksom service. Jeg glemte igjen jakken min, og fikk den tilbake i resepsjonen på hotellet dagen etter. Takker for det.

2  Takk, Nin68

Anmeldt 3. april 2019

Dette er av av få Sandefords brune puber som har eksistert en årrekke, så lenge jeg kan huske. Ett sted du kan være deg selv, og treffe annet avslappet selskap. Vær deg selv og nyt godt drikke i ett avslappet og tilbaketrukket miljø. Hyggelig betjening som ligger i ett av Sandefjords flotte hoteller.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, stenes2018
Anmeldt 10. juli 2018

Grei plass for en hyggelig kveld med venner over en pils
I kjelleren på Atlantic hotel.. Er nok best i helgene

Dato for besøk: mars 2018
2  Takk, Jan Ove B
Anmeldt 18. mai 2017 via mobile enheter

Dette er en bar i kjelleren på hotellet,med litt vel slitt interiør. De som jobber i baren er hyggelige folk,alkoholen er billig, i forhold til andre plasser i byen. Serverer typisk frossen mat,som pizza. En ok plass om du vil ta en øl i fred og ro

Dato for besøk: mai 2017
1  Takk, SivHege2013
Anmeldt 6. februar 2016

Tic-Kjelleren ligger i Hotel Atlantic i Sandefjord, men det er så vidt vi kunne se ingen annen inngang enn fra gaten til dette stedet. Det er et flott sted og med en riktig god stemning når vi er innom på en lørdag kveld. Stedet er meget pent innredet og fremstår som veldig mye bedre enn ved førsteinntrykket fra et ganske anonymt inngangsparti.

Det serveres både mat og drikke i Tic-Kjelleren. Drikkevarene selges til en meget fordelaktig pris og maten fremstår som tradisjonsrik norsk mat.

Dette fremstår ikke som et typisk ungdomssted og derfor blir stemningen ganske lun og lavmælt. Dette er et riktig trivelig sted og med en både hyggelig og effektiv betjening.

Dato for besøk: januar 2016
2  Takk, perarnes2013

Reisende som så på Tic-Kjelleren, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune

Har du vært i Tic-Kjelleren? Del dine erfaringer!