Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bestillt meg stor baguette”
Anmeldelse av La Baguette

La Baguette
Vurdert som nr. 36 av 58 Restauranter i Sandefjord
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Bestillt meg stor baguette med valgfritt tilbehør, betjeningen hadde det så travelt med å ‘hive’ på det jeg hadde valgt at det var bare noen få reker som havnet på maten, dyreste og mest slurvete rekebaguett jeg noen gang har bestillt, til tross for at jeg og min datter var alene foran disken.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, TedH398
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (14)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 14 anmeldelser

Anmeldt 10. januar 2020 via mobile enheter

Enkelt og raskt å besøke, ved utgangen til senteret, mot torget.
God og knusprig baguett. Servering både inne og ute. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, trondo685
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. desember 2019 via mobile enheter

Hadde gleden av litt ledig tid som endte med en liten bit jordbær ostekake som smakte helt fortreffelig!

Dato for besøk: november 2019
Takk, Reisejente85_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2017 via mobile enheter

Lyst på en enkel å spise, ikke burger eller noe annet vrøl. Da er det ikke vanskelig valg. Ta en kylling baguett

Dato for besøk: august 2017
Takk, willtellya
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. september 2016

Her har jeg fått servert de beste glutenfrie baguettene. Reiser mye rundt med bobil og får ikke servert så gode baguetter andre plasser.
Anbefaler alle som må ha glutenfritt å gå her.
Dere finner den i senteret i Sandefjord.

Dato for besøk: juli 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Elsa F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Baguette, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 
Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 

Har du vært i La Baguette? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din