Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topp beliggenhet”
Anmeldelse av A'trego

A'trego
Vurdert som nr. 3 av 40 Restauranter i Cap d'Ail
Prisklasse: USD 15 - USD 43
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservater
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservater
Anmeldt 4. september 2019

Meget god mat og god service. Topp beliggenhet rett ved sjøen. Vel verd å tilbringe en kveld her. :-)

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Rogalending
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (601)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 601 anmeldelser

Anmeldt 22. mai 2018

Nydelig og velsmakende mat.Fantastisk service og oppmerksomme personale.
Vil gjerne tilbake ved en senere anledning.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, kifhan1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
salomelaurent, Relations Publiques på A'trego, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juni 2018
Google-oversetting

Dear Madam, Dear Mister,

We're happy to hear that you had a great time with us !
We hope to see you again very soon to taste again our summer menu.

Kindest Regards,

Salomé Laurent

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. april 2018

Idyllisk beliggenhet rett utenfor Monaco. Helt ved sjøen, nesten med bena i vannet ligger denne fantastiske restauranten. Restauranten har et smakfullt interiør, vennlige og serviceinnstilte servitører og nydelig mat. Dette til en helt overkommelig pris. Denne restauranten anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: april 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, olegeorgn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
salomelaurent, Relations Publiques på A'trego, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. mai 2018
Google-oversetting

Dear Georg,


Thank you for your interest in our restaurant and for taking the time to share your experience and lovely thoughts on TripAdvisor. We're happy to read you and to know that you are fully satisfied with your time in our restaurant and we will not fail to tell your compliments to our team.
We hope to see you again,

Kindest Regards,
Salomé Laurent

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2017

Fantastisk beliggenhet.
Utsøkt design.
Nydelig mat
Hyggelige, servicemindede kelnere
Bestill bord! Her kan det være vanskelig å få bord.
Vi kom med båt og fikk plass rett ved restauranten

Dato for besøk: august 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, HelleSty
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
salomelaurent, Relations Publiques på A'trego, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2017
Google-oversetting

Dear Madam, Dear Sir,

The A'trego team joins me to thank you very much for sharing this splendid portrait of our establishment on Trip Advisor. We're happy to read that your visit in our Restaurant has been very successful.

We hope to see you again very soon !

Kindest Regards,
Salomé Laurent

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2015

Perfekt sted rett utenfor Monacco. Ankom for en 3 retters lunsj med tilbehør. Utsikt og plassering er noe en husker.

Dato for besøk: september 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, SjurMogstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på A'trego, så også på

Cap d'Ail, Franske Riviera - Cote d'Azur
Cap d'Ail, Franske Riviera - Cote d'Azur
 

Har du vært i A'trego? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din