Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydlig mat”
Anmeldelse av ZEST

ZEST
Vurdert som nr. 32 av 309 Restauranter i St. Julians
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 41 - USD 53
Kjøkken: Asiatisk, Europeisk, Moderne
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Store grupper, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Lunsj, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Jeg synes dette er Maltas beste restaurant. Super god servise med gratis liten suppe til forrett og spennende typer brød og rekechips. Vi tok pork belly til forrett som var nydlig og jeg tok biff randgang til hovedrett og mannen sushi. Nydlig mat. Dessert ble melkesjokolade panakotta med kokkos is. Helt fantastisk. Vi kommer igjen vær gang vi er på Malta.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Anne S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (849)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 850 anmeldelser

Anmeldt 2. november 2016 via mobile enheter

Alt så flott ut og servicen var perfekt, men maten var alldeles ikke noe å skryte av. Røkt ål smakte som en dårlig stekt hvitting, og det var ubehandlet fett på kjøttet som var kvalmende. Og jeg er ikke kresen. Så jeg ble litt lei meg, siden jeg elsker asiatisk. Jaja.. kan ikke treffe hver gang.. og om det var jeg eller restauranten som bommet denne gangen vet jeg ikke.

Dato for besøk: november 2016
Takk, 270jannek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Juliani_Team, Owner på ZEST, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. november 2016
Google-oversetting

I’m glad to hear you enjoyed Zest's superb service and ambience, but I am very sorry that you were disappointed with our smoked eel. We endeavour to serve only the freshest, perfectly prepared ingredients at Zest and I am saddened to hear we did not meet your expectations on this occasion.

I do hope you will give us another chance to impress and visit Zest again in the future.

Warmest regards,
Erika Cassar Rouvelas
Director, Zest

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2016 via mobile enheter

Jeg hadde sushi her i går og det var helt fantastisk. En av nigirirettene hadde litt majones over seg, noe som jeg etter litt vurdering har kommet frem til var helt genialt.

Dette er en vidunderlig restaurant som jeg vil anbefale på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Sture S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Juliani_Team, Owner på ZEST, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2016
Google-oversetting

Wow! What a wonderful review. We truly appreciate your business and your kind words. I am very happy to hear that our sushi exceeded your expectations, because this is exactly what we want for all of our esteemed patrons.

Best Regards,
Erika Cassar Rouvelas
Director, Zest

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2016 via mobile enheter

Var of spiste her i kveld. Kjempe god mat. Fikk liten forett og dessert gratis selv om vi ikke hadde bestilt dette. Romantisk stemning. pen og moderne innredning. Jeg spiste en biffrett og mannen min sushi og var begge enige at det var god mat her. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Anne S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Juliani_Team, Owner på ZEST, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2016
Google-oversetting

I wish to extend our sincerest thanks for your kind words. We strive to continuously exceed expectations, and are so pleased you enjoyed your recent visit with us, particularly our uniquely romantic atmosphere.

We hope you’ll return to visit us at Zest again soon!

Best regards,
Erika Cassar Rouvelas
Director, Zest

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2013 via mobile enheter

Gode drinker i baren og super mat gjorde første kvelden vår til en flott en! Veldig serviceorientert. Kan anbefales!

Dato for besøk: juli 2013
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
Takk, crazyleg10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i ZEST? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din