Typisk turiststed som jeg aldri ville besøkt om det ikke var for bra rating på trip advisor. Bestilte en bruchetta som starter. Den kom med sprø og fin skorpe. Masse søt tomat . Mozarella, ruccula og sorte oliven var riktig så god. Skulle jeg trukket for noe her var det å ønske meg noe mer oliven. Var litt i tvil vedrørende hovedrett pizza eller sjømat. Servitøren anbefalte dagens som var pasta med hummer og reker. Hovedretten svarte absolutt til forventningene. Pasta var akkurat passe al dente. Tydeligvis kokt i kraft fra hummer noe som ga den perketk havsmak. Rekene var saftige og smakfulle. Hummeren kanskje litt overkant men da er jeg veldig kritisk. Alt i alt ettveldig godt måltid. Så til prisen... det er klart det koster med leie når man ligger midt i turiststrøket og det vistes også på regningen. Servicen var upåklagelig med massevis av servitører på plass for å håndtere trafikken. Dog er det såpass travelt at du ikke får den helt personlige opplevelsen. Men det forventer man ikke på ett slikt sted. Tilmatenhadde jeg etpar glass av rødvin solgt pr. Glass og her kom turistbeliggenheten frem. Servitøren kom aldriforbi med flasken eller forklarte h ilken vin det var. Så her er det litt forbedringspotensiale. Så ville jeg besøkt dem igjen. Beliggenhet 5 av 5. Mat 4 av 5 . Pris 3 av 5. Men ja om du ikke vil bruke tid på å lete etter bortgjemte mulige "perler" på malta så er dette stedet for ett raskt smakfult og lett tilgjengelig måltid.