Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 545)
Filtrer anmeldelser
2 545 resultater
Vurdering fra reisende
1 280
931
230
82
22
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 280
931
230
82
22
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 545 anmeldelser
Anmeldt 10. november 2017 via mobile enheter

Fin utsikt fra frokosten. Middels bra rom. Hotellet er litt gammelt og ikke veldig fresht på rommene. Rolig. Ville brukt noen kroner ekstra og fått et finner hotell med mer atmosfære. Positivt at det ligger flere gode restauranter rett i nærheten.

Dato for oppholdet: november 2017
Takk, Sigmund H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ManagementCBR, Front Office Manager på Marina Hotel Corinthia Beach Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. november 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

First of all I would like to thank you for choosing the Marina Hotel Corinthia Beach Resort for your recent visit to Malta and for having the time to review our Resort.

We are glad that your stay with us was an enjoyable one, thank you for your positive comments regarding our restaurants and hotel facilities. Your feedback regarding the view from your room has been well received, we do offer different room types such as Deluxe rooms which are situated on higher floors and have fantastic views.

We do hope to host you once again in one of our Deluxe rooms.

Regards,

Kurt Camilleri
Front Office Manager
Kurt.camilleri@marinahotel.com.mt

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2017

Hotellet ligger perfekt til ved St Julians Bay noen kilometer fra Valetta. Resepsjonen er positiv oppmerksom fra start til mål. Housekeeping og roomservice er upåklagelig og er tilstede for deg når du trenger det.
Hotellet har gode restauranter og andre svært gode restauranter ligger like ved.
Vi valgte en juniorsuite med havsutsikt og rommet innfridde 100%. God aricondition er vel verd å trekke fram. Gode senger, et innbydende bad og en minibar som bød på gode fristelser.
Bassengene er utmerket, gode håndkler er til utlån, men bad i sjøen er det beste. Superklart vann, gode badestiger og dusj for å få av saltvann er svært bra. Med en vanntemperatur på 26 og en lufttemperatur på 27-30 grader mot slutten av september er ikke å forakte. For egen del kan det legges til at det er helt greit at det ikke er strand, egentlig godt å slippe all sand. Nå er det likevel slik at super strand er 200 meter fra hotellet.
Solsengene er utmerket og av god og solid kvalitet.
Hotellet er også et utmerket utgangspunkt for utflukter over hele øya, sightseeing, og tur til Valetta.
Dette er rett og slett et hotell og en resort som kan anbefales på det sterkeste!

Romtips: Suiten på hjørnet er et glitrende valg, stille og rolig og med en fantastisk panaromautsikt.
Dato for oppholdet: september 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Kjell1958
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ManagementCBR, Guest Relations Manager på Marina Hotel Corinthia Beach Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2017
Google-oversetting

Thank you for your feedback regarding your recent stay with us and for recommending the Marina Hotel Corinthia Beach Resort as an excellent option for accommodation in Malta. We are glad to hear that you did enjoy all aspects of the hotel's services and facilities and we hope to have you back in the near future.

Kind regards,

Claire Marechal
Guest Relations Executive
guestrelations@marinahotel.com.mt

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2017

Hotellet har en flott beliggenhet i St. Julian og inngår i et hotellkompleks med flere restauranter, flere utendørs svømmebasseng som fritt kan benyttes etter ønske og behag. Svært hyggelig og ikke minst høflig personale, alltid tilstede og alltid oppmerksom for å se om det er noe de kan gjøre. Uklanderlig renhold, etterfyll i minibar mm. Vi valgte en juniorsuite, ideelt for oss som hadde med to barn ( 6 og 9 år ). Kveldene på terrassen med havsutsikt og ellers mot havnen i St. Julian har rett og slett vært ubetalige...herlig ! Vi kommer gjerne igjen hit.

Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Johnny S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ManagementCBR, Guest Relations Manager på Marina Hotel Corinthia Beach Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2017
Google-oversetting

Thank you for taking the time to review our property and for highlighting our convenient location. We are delighted to note that our team members have provided the excellent service we are well known for. We are even so pleased to hear note that you would choose our hotel once again for you next visit and we hope to have you back in the near future.

Kind regards,

Claire Marechal
Guest Relations Executive
guestrelations@marinahotel.com.mt

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2016 via mobile enheter

Fin beliggenhet og god service, men litt gamle rom og a/c var slått av for vinterens til tross for 20 grader og sol, så ble det i varmeste laget. Treningsrom lenger unna enn informert om. Rene rom, god frokost.

Dato for oppholdet: november 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Sigmund H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ManagementCBR, Guest Relations Manager på Marina Hotel Corinthia Beach Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. desember 2016
Google-oversetting

We would like to thank you for sharing your experience with other travelers and for highlighting our advantageous location. We are delighted to hear that you did enjoy our wide choice of breakfast items and we hope to have you back in the near future.

Kind regards,

Claire Marechal
Guest Relations Executive
guestrelations@marinahotel.com.mt

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2016 via mobile enheter

Hotellet ligger veldig bra til. Kort avstand til restauranter,barer og butikker. Frokosten er veldig bra. Servicen og personalet er kjempebra. Veldig godt tilbud på turer fra egen stand på hotellet. WiFi funker veldig bra fra rommet. Rommet er enkelt men greit. Litt forskjell på hvem som gjør rent, men helt ok. Hvis noe har vært galt så kommer de med en gang og ordner. Absolutt et sted å anbefale.

Dato for oppholdet: november 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Aud S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ManagementCBR, Guest Relations Manager på Marina Hotel Corinthia Beach Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2016
Google-oversetting

Thank you for taking the time to share your experience with other travelers. We appreciate your words of praise on our location and team members. We look forward to welcoming you again in the near future.

Kind regards,

Claire Marechal
Guest Relations Executive
guestrelations@marinahotel.com.mt

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser