Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Grei restaurant, god mat. ”
Anmeldelse av Barracuda Restaurant

Barracuda Restaurant
Vurdert som nr. 59 av 300 Restauranter i St. Julians
Prisklasse: USD 43 - USD 49
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken, Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Lunsj, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Vi var en gruppe på 20 personer som spiste en treretters middag her. Maten var veldig god og restauranten var hyggelig. Jeg syns likevel lokalene burde vært litt freshere for å oppnå toppscore.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, 822elisabethg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 642)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 1 642 anmeldelser

Anmeldt 17. september 2017 via mobile enheter

Det var god mat og hyggelig servitør, men den ferskpressede appelsinjuisen smaker bedre på mc-donalds.

Dato for besøk: september 2017
Takk, 406magnusj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
WGC_Group_Director, General Manager på Barracuda Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2017
Google-oversetting

Dear Magnus,

Thank you for taking the time to give us your rating and feedback. It would have been great if you had complained about the orange juice on the day and we would have done our best to make up for it.

Thank you and Kind Regards

Denise Cachia

Director
Barracuda Restaurant Malta

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2017 via mobile enheter

Siste kvelden på Malta skulle markeres. Bord med sjøutsikt var bestilt til kl. 20:00. Hyggelig mottagelse og bord som ønsket. Interresant meny, men ikke ekstraordinær. Rask og oppmerksom betjening, men litt maskinpreget. Valget falt på asparges til forrett. Litt under pari. Kitt slapp og dvask. Dyr. Hovedrett med hvit fisk og pistasjisert hvit saus med stenk av sitron. En hvitvin av lokal merke, Isis. Ypperlig. Akt i alt et greit sted. Prisen på 190€ for to retter til 4 personer og en flaske vin er drøyt.

Dato for besøk: juni 2017
Takk, Henning H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. november 2016

Barracuda har vi vært på to ganger før i anledning store feiringer og med stort hell. Derfor gledet vi oss til å komme tilbake hit i okt.2016 for å feire nok en stor begivenhet. Et spesielt bord var bestillt og bekreftet god tid i forveien. Men det ble en gedigen skuffelse. Mottgelsen var lunken, ingen oppmerksomhet eller gratulasjoner eller vennlige ord, bare (u) profesjonell, kald service. Vi fikk omsider det bordet vi hadde ønsket og da startet kaoset.Ingen av servitørene eller hovmesteren "så" oss når de kom til bordet vårt. De virket totalt uinteressert i oss og hva vi ville bestille. Vi hadde en fordrink mens vi leste menyen. Hummer hadde de ikke så da gikk vi for kamsjell som var lunkne,ikke varme da de kom på bordet. Ingen servitør i sikte å klage til. Til forretten bestilte vi et glass hvitvin, og det ble satt på bordet lenge før forretten kom. Så da ble den vinken lunken når vi skulle drikke den. SÅ skulle det komme en "spesialkelner" for å ta opp vinbestilling til hovedretten(lammefilet). Det kom en dame, totalt uinteressert i å se på oss eller snakke med oss. Hun bare snakket om noe hvitvin til lam og da vi spurte om en anbefaling til lam, bare snudde hun ryggen til. Men vi fant ut av vinlisten selv. Lammefileten smakte eldre sau og "badet" i rødvinssaus, smakte skuffende dårlig dette. Vi var ganske sjokkerte over hva vi opplevde her denne kvelden og pratet om hvor bra det var her før. Det er vel den slette og manglende servicen som var den største skuffelsen for oss denne kvelden som skulle bli en minnerik feiringskveld. Heldigvis fikk vi tatt igjen feiringen på en annen kjempea resturant et par kvelder senere. Vi hørte i etterkant at Barracuda har blitt en mye dårligere restaurant i de senere år og folk anbefalte den ikke. Drosjesjåføren vi hadde begge veier ville ikke si noe før vi var på retur og han hørte hvor misfornøyde vi var. Men da fortalte han at Barracuda langt ifra var av de anbefalte rest. nå på Malta. Så mitt råd er: Gå et annet sted. Der er flust av gode restauranter i dette området.

Dato for besøk: oktober 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 88Berit88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
WGC_Group_Director, Owner på Barracuda Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2016
Google-oversetting

Good Morning Mrs. Weien,

As per our previous email correspondence, let me start by thanking you once again for bringing to my attention your disappointing experience at the Barracuda Restaurant, it is thanks to people like you that we manage to follow up and keep improving our product. We take customer satisfaction very seriously and are very sorry to hear that you were unhappy with your last visit.

I spoke to the staff involved who think they remember your visit and said that you were seated in the corner table of our front balcony.

From my end, when I took your reservation I made it a point for them to give you a very nice table as I realized that this was a very special occasion for you, I also wrote a note for them to offer you a welcome drink, which I believe was done prior to your meal, please correct me if I’m wrong, as I said it is a little bit difficult for them to remember.

When I spoke to the staff concerned I stressed the importance of welcoming all guests with a good evening and a smile, rest assured that every client is important for us and I am very sorry if we did not make you feel special that night. With regards, to the lamb had a member of our staff been informed the situation would have been rectified immediately.

It is obviously too late now to invite you for dinner as you are now back home, but please contact me personally on your next visit to Malta and allow us to invite you for a complimentary dinner for two, to prove to you that what happened last Wednesday was a one off and definitely not the norm.

At your disposal.

Regards,

Denise Cachia
Barracuda Ltd.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2016 via mobile enheter

Nydelig beliggenhet, nærmest i sjøen. Smakfullt interiør. God mat og service. Grillet fisk for 2 personer var virkelig godt, variert og rikelig. Toppet med en lokal Delicato-vin og gode venners selskap, ble dette en fin kveld i St. Juiliens.

Dato for besøk: juni 2016
Takk, viilikke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Barracuda Restaurant, så også på

 
St. Julians, Malta
 

Har du vært i Barracuda Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.