Anmeldt 23. juli 2019

Rene fornøyelseparken for barn!
Kosa oss masse🖤

- sanitæranlegget er rent
- gode muligheter til å lage mat
- flott strand
- gøy minigolf
- godt utvalg av is
- mye action
- det beste var nok hinderløypa

Takk for oss.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, Ingerlise91
Anmeldt 9. juli 2019

En super plass, for de som ligger seg før kl 23. Ikke kan du sitte i teltet ditt og prate etter kl 2300 da kommer de og truer med å ringe etter vakten. Ikke kan du spille musikk på dagtid, da kommer de og klager. Det er de som er fastliggere som holder på slik. Dette var mitt første og siste besøk her.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, Stig R
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Vi snublet tilfeldigvis over denne campingplassen på vår sommerferie. Tilbrakte 3 dager der og trivdes veldig godt. Stille og rolig, med store plasser til vogn og bil. Sanitæranlegget får topp karakter i forhold til standard og renhold.
En flott sandstrand rett ved plassen ble godt brukt.
Men prikken over i’en var nok den kjempeflotte «single track» sykkel løypa som er opparbeidet i skogen rett på andre siden av campingen. Denne ble kjørt igjennom 2 ganger under vårt opphold.
Ta med sykkel når dere reiser hit !!!

Det eneste minuset er utvalget i campingbutikken. Men det er kort vei til sentrum.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, 674steink
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Flott stor camping som oppleves trygg og godt vedlikeholdt. Basseng er fint og ungene stor koste seg der. Dusj fasiliteter i forbindelse med basseng virker litt slitt men god ordning for bra hygiene i bassenget.

På godværsdager anbefaler jeg å benytte strand som ligger like ved. Denne er meget fin!

Felles sanitær forhold og kjøkken var rene og flott tilrettelagt.

Underholdning for de små hver kveld med besøk av brannbil, Cirkus m.m

Det kunne vært en 5-stjerners men jeg holder igjen siste stjerne pga dårlig utvalg i kiosk. Omtrent ikke noe utvalg og dette fremstår litt rart med tanke på hvor mye folk som bodde her dagene vi var der.

Vært oppmerksom på at 3G/4G mobil nett er elendig og ustabilt. Du må
Kjøpe tilgang på wifi. Dette er forholdsvis dyrt.

Minigolf var stengt når vi var der for lokaler ble benyttet til annet formål.

Alt i alt så hadde vi et bra opphold og plass opplevdes som trygg og fin.

Dato for oppholdet: juli 2018
1  Takk, Fotoexplore
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Hadde et overraskende bra opphold på 3 netter her på Grenå. Været var nydelig! Campingplassen er veldig stor, men enkelt å finne fram. Synes det var helt genialt å kunne forhåndsbestille plass! Vi likte vår plassering som var nær den flotte stranden. Kort vei inn til Grenå by. Mye bra aktiviteter for mindre barn. Eneste vi savnet var en liten cafe/restaurant. Det var grillforbud, men vi fikk låne egne gassgriller på felles område. Hit kommer vi gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, 76Lene