“Svært dårlig betjening. Servitøren”

Cafe & Restaurant Casablanca
Vurdert som nr. 14 av 51 Restauranter i Grenaa
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Svært dårlig betjening. Servitøren kom med menukort men hadde ike tid til å ta imot bestilling enda det var svært få gjester tilstede. Bestilling ble til slutt gjort av oss selv ved skranken og det samme skjedde med betalingen da vi var ferdig med måltidet. Forøvrig et OK måltid men ikke noe mer! Varm brus ble satt på bordet . En rett ble servert og det gikk 5-6 minutter innen den andre personen ved bordet fikk sin rett servert (calzone og carbonara - to retter det burde være mulig å få servert samtidig).

Takk, X9033JEannes

Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Det tok lang tid før måten kom og stemningen var ikke helt på topp blant servitørene. Fikk feil rett og men det ble raskt slått ned, med at dette var gjestenes feil og kunne ikke vært servitørens. En av servitørene var positiv om dette og spurte om vi ville bytte slik at det ble riktig mens (vår egentlige) servitør sa at dette ikke var mulig...

Dato for besøk: juli 2018
Takk, marte_marte92
Anmeldt 13. juli 2017 via mobile enheter

Bra mat med deilig tilbehør. Nydelig italiensk iskrem. Hyggelig lokale med koselige bord med hvite duker. Kelneren kunne vært mer oppmerksom. Men stort sett fornøyd.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Christel Ø
Anmeldt 17. juli 2015 via mobile enheter

Vi var 7 stk som var der for en bedre middag dn fredagsettermiddag/kveld. Alle tok buffeten, den anbefales på det varmeste. Hyggelig og serviceinnstilt betjening og god mat. Prisene er fine og ølen god. Ett flott sted.

Dato for besøk: juli 2015
Takk, KennethAa33
Anmeldt 1. august 2013

Koselig liten restaurant med maritimt preg og hyggelig servitør. Maten var god. Restauranten ligger rett ved Kattegatsenteret så her passer det å ta en matbit om du skal eller har besøkt sentret. Ok priser. Restauranten har også uteservering.

Dato for besøk: august 2013
    • Atmosfære
Takk, Thomas8400

Reisende som så på Cafe & Restaurant Casablanca, så også på

Grenaa, Northdjurs Municipality

Har du vært i Cafe & Restaurant Casablanca? Del dine erfaringer!