“Ikke imponert ”
Anmeldelse av Restaurant Italia

Restaurant Italia
Vurdert som nr. 13 av 51 Restauranter i Grenaa
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Måtte betale full pris for maten til datteren min, selv om hun bare ville ha tagliatelle med ketchup. Min carbonara var ganske standard. Servitøren virket ikke veldig erfaren.

Takk, bj_rnarw2015

Anmeldt 30. juli 2019 via mobile enheter

Vi satte oss ute i bakhagen på en strålende solskinnsdag. God service. Maten kom raskt. Vi hadde forskjellige pizzaer og en spaghetti bolognese👌🏻 ungdommene som var på Kattegat cup droppet også innom og her og skrøt veldig etterpå😊

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, StavangerStina
Anmeldt 2. juli 2019 via mobile enheter

Hyggelig betjening, maten kom fort og smakte meget godt. jente på 8 år syntes barne pizza’n var den beste hun har smakt☺️

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 966thomasj
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Meget god Carbonara, himmelsk hvitløksbrød og ungene likte pizzaen kjempegodt! Store porsjoner og kjempehyggelig betjening:-D Maten kom raskt og alle i familien var storfornøyde. Anbefales!

Takk, ms-mayirene
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Spiste spagetti carbonara og penne pasta med biff, bacon og fløte/tomat-saus. Begge retter hadde lite/ingen krydder eller salt, veldig tam i smaken. Velger en annen restaurant neste gang 😊

Takk, siljemikkelsen

Reisende som så på Restaurant Italia, så også på

Grenaa, Northdjurs Municipality

Har du vært i Restaurant Italia? Del dine erfaringer!