Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 127
Hotels.comUSD 127
PricelineUSD 127
TravelocityUSD 127
Vio.com
Prestigia.com
Se alle 13 tilbud
Anmeldt 16. februar 2020

Hotellet stod ikke til forventningene. Hyggelig betjening og gratis parkering var et pluss. Rommet var dårlig rengjort og frokosten skuffende. Stekeos fra vaffeljernet fylte hele frokostsalen, litt ubehagelig. Vi velger et annet neste gang.

Dato for oppholdet: februar 2020
Takk, Camilla L
Happiness818440, Manager på Comwell Bygholm Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. februar 2020

Kære Camomille,

Tak for din tilbagemelding på dit ophold på Scandic Bygholm Park. Det er meget beklageligt, at vi ikke har levet op til dine forventninger.
Skulle din rejse igen komme forbi Horsens er du meget velkommen til at kontakte vores reception direkte, da vi gerne vil sørge for at du næste gang får en ekstra god oplevelse på hotellet.

De bedste hilsner og med ønsket om en god weekend
Heidi Eriksen

Anmeldt 14. oktober 2019

Barnevennlig og meget trivelig. Flotte omgivelser, og god mat. Hyggelig personale, fra resepsjonister, til personale i matsalen og rengjøringspersonale. Plasseringen mellom Hirtshals og LEGO-land gjorde at vi valgte å sove tre netter her, og det var et meget godt valg.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Roar117
Thomas O, General Manager på Comwell Bygholm Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2019

Kære Roar117,

Tak for en flot tilbagemelding på Jeres besøg hos os. Jjg er glad for at opholdet levede op til Jeres forventninger.

Roserne videresender jeg tll restaen af teamet og så håber vi, snart at se Jer igen.

Med ønske om bedste hilsner og en rigtig god dag.

Anmeldt 20. august 2018

Godt hotell, god frokost, god beligenhet. Serviceinnstilt personale, og en usedvanlig hyggelig servitør til forskost som vet va god service er. Kan trykt anbefales. Litt lytt på rommet, men ikke noe avskrekkende.

• Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, alexG6873NM
Thomas O, General Manager på Comwell Bygholm Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2018

Kære Alex,

Tak for en flot anmeldelse af dit seneste besøg og tak for du deler både med os og andre rejsende på TripAdvisor.

Vi håber snart at kunne byde velkommen tilbage til Scandic Bygholm Park.

Hav det godt så længe.

Bedste hilsner

Anmeldt 6. august 2018

Vi koste oss utrolig masse på dette hotellet. Hadde med barn på 5 og 7 år. Hadde ikke forventet at ett så gammelt hotell skulle være spesielt barnevennlig, men det var det så absolutt. Barne ble servert is ved ankomst, egen barnebuffet og stor park med lekeapparater. Det var storskjerm med film og leker i frokost-sal.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Stian S
Thomas O, General Manager på Comwell Bygholm Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2018

Kære Stian S,

Tusinde tak for du har taget dig tiden til at give os en dejlig positiv feedback og 5 flotte stjerner.

Hos os er alle velkomne, så jeg er glad for at både børn og voksne havde et dejligt besøg.

Både mig selv og teamet håber snart at se jer tilbage på hotellet.

Med ønske om en skøn sensommer og bedste hilsner.

Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Rent og ryddig hotell i herskapelige omgivelser. Flott parkområde rett ved. Ingen aircondition på rommene. Frokosten var svært enkel og middelmådig. Ok buffet på kvelden med egen barnebuffet. Nært legoland.

Takk, 602mariusf
Thomas O, General Manager på Comwell Bygholm Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2018

Kære Marius F,

Tak for en fin tilbagemelding på Jeres seneste besøg. Det sætter vi stor pris på.

Jeg deler dine konstruktive kommentarer med resten af teamet og så arbejde vi hårdt videre, således vi forhåbentlig kan gøre os fortjente til en stjerne eller to mere næste gang.

Håber I kan nyde den sidste del af sommeren.

Bedste hilsner