Var her i juli 2020. Lite kø og veldig god håndtering av flyt med mennesker gjennom fengselet. Meget god håndtering av Covid-19 risiko.
Det er en god historie. Både moderne og eldre. Historien om Lorentzen som rømte er særlig interessant og veldig godt dokumentert.
Mine barn på 7 og 10 syntes dette var interessant og spennende.
Absolutt verdt å besøke når man er i Horsens.
Tilbrakte noen timer her en fredag. Absolutt verdt å få med seg. Anbefales for de med litt større barn som kan sette seg inn i historiene, dersom de skal med.
Anbefaler bruk av guidet tur dersom mulighet for det på besøkstidspunktet, guidene hadde mange spennende historier å vise til.
Var her på en stor konsert med 40.000 deltakere. Stedet er flott og lyden var optimal. Det som trekker dette stedet ned er logistikk for å forlate stedet. Arrangør gjorde alt de kunne men det virker rett og slett som om stedet er for lite for å takle så stor trafikkmengde. Kaos i veien fra konsert. Men kan tenke meg at det er bra med mindre arrangementer.
Var kjekt for både store og små. Større og mer variert enn forventet. Fungerte bra å velge en identitet man fulgte gjennom besøket.
En grei selvbasert omvisning med poster for å kunne studere personer både ansatte og innsatte sin hverdag. Anbefales.
Det var interresant å se hvordan fangene ble behandlet i nær fortid. (Siste fange slapp ut i 2006, da fengslet ble nedlagt.) Når du går inn i fengselsmuseet, kan du velge å ta ett ID-kort og følge historien av en av de som satt eller jobbet i "FÆNGSLET" da det var operativt.
Jeg tok med familien min til FÆNGSLET og sønnen min på 12 år synest at dette var en veldig interresant tur, imens datteren min på 5 år ble litt skremt av omgivelsene der inne.
Kan anbefales, kanskje ikke så gøy for de mindre, men for de litt større kan dette være en kjekk opplevelse.