Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Vel verdt et besøk

Tilbrakte noen timer her en fredag. Absolutt verdt å få med seg. Anbefales for de med litt større... les mer

Anmeldt 16. februar 2020
Camilla L
,
Lillesand, Norge
via mobile enheter
Faktisk mer interessant og spennende enn forventet

Var kjekt for både store og små. Større og mer variert enn forventet. Fungerte bra å velge en... les mer

Anmeldt 22. juli 2016
Inge H
via mobile enheter
Les alle 371 anmeldelsene
  
Anmeldelser (371)
Filtrer anmeldelser
371 resultater
Vurdering fra reisende
208
132
23
4
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
208
132
23
4
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 371 anmeldelser
Anmeldt 16. februar 2020 via mobile enheter

Tilbrakte noen timer her en fredag. Absolutt verdt å få med seg. Anbefales for de med litt større barn som kan sette seg inn i historiene, dersom de skal med.
Anbefaler bruk av guidet tur dersom mulighet for det på besøkstidspunktet, guidene hadde mange spennende historier å vise til.

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, Camilla L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mai 2017

Var her på en stor konsert med 40.000 deltakere. Stedet er flott og lyden var optimal. Det som trekker dette stedet ned er logistikk for å forlate stedet. Arrangør gjorde alt de kunne men det virker rett og slett som om stedet er for lite for å takle så stor trafikkmengde. Kaos i veien fra konsert. Men kan tenke meg at det er bra med mindre arrangementer.

Dato for opplevelse: mai 2017
Takk, Marius J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2016 via mobile enheter

Var kjekt for både store og små. Større og mer variert enn forventet. Fungerte bra å velge en identitet man fulgte gjennom besøket.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, Inge H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2015

En grei selvbasert omvisning med poster for å kunne studere personer både ansatte og innsatte sin hverdag. Anbefales.

Dato for opplevelse: august 2015
Takk, Rory20041967
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2015

Det var interresant å se hvordan fangene ble behandlet i nær fortid. (Siste fange slapp ut i 2006, da fengslet ble nedlagt.) Når du går inn i fengselsmuseet, kan du velge å ta ett ID-kort og følge historien av en av de som satt eller jobbet i "FÆNGSLET" da det var operativt.
Jeg tok med familien min til FÆNGSLET og sønnen min på 12 år synest at dette var en veldig interresant tur, imens datteren min på 5 år ble litt skremt av omgivelsene der inne.
Kan anbefales, kanskje ikke så gøy for de mindre, men for de litt større kan dette være en kjekk opplevelse.

Dato for opplevelse: juli 2015
1  Takk, Joachim S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser