Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Elendig”
Anmeldelse av Jensens Boefhus Horsens

Jensens Boefhus Horsens
Få mat levert
Vurdert som nr. 44 av 101 Restauranter i Horsens
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. juli 2020

Bestilte laks barnemeny og en entrecôte rear/lite stekt. Fikk en entrecôte som var well done/godt stekt og laks som var tørrstekt til barna. Ved påpeking av dette til servitør fikk vi Meling om at å det vi hadde bestilt, så måtte vi vente 15 minutter til, noe som er utelukket etter å ha ventet en halvtime med en femåring ved bordet.
Service var midt på treet og maten var elendig.
Anbefaler ingen denne resturanten.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Ikkelett
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jensens-Bofhus, Markedsføring på Jensens Boefhus Horsens, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2020
Google-oversetting

Hej Ikkelett.
Jeg beklager, at I har haft en dårlig oplevelse. Hvis du ønsker at komme i dialog med os og restauranten, er du velkommen til at sende din anmeldelse til info@jensens.com. Her vil jeg bede dig oplyse dato, restaurant samt CHK-nummeret fra din bon
God dag. De bedste hilsner, Anna/Jensens Bøfhus

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (104)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 104 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2019 via mobile enheter

Bestilte hamburgere m store pommes frites. Og nachos m kylling. Alt perfekt stekt. Bedre burgere med mer smak skal du lete lenge etter. Alt servert innen 20min. Selv med fullt hus. Hyggelig betjening. Fullt på høyde med de beste burgerrestauranter i USA.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, kjellrg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jensens-Bofhus, Gæsteansvarlig på Jensens Boefhus Horsens, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2019
Google-oversetting

Hej kjellrg
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at maden smagte dig
De bedste hilsner fra Katrine/Jensens Bøfhus

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2016

Bøfhuset ligger fint til, parkering rett over veien.Betjeningen superhyggelig, maten kom raskt, og biffen min var ikke så ille, men når man ikke får noen tilbehør til, utenom en liten skål med fløtegratinerte poteter som jeg betalt 14 kr blir det for dårlig.
Det var vel slutten på en tradisjon ved Danmarksbesøk tenker jeg.

Dato for besøk: august 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Geir B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2015

Vi stoppet for en business-frokost uden de store forventninger. Frokostmenyen var ok, og jeg valgte en Bacon-cheese burger. Det var en riktig hyggelig overraskelse. Svært godt kjøtt, passe med salat og det var ok med dressing på burgeren. Deilige fries og både mayo og ketchup. Litt treg service, rene toiletter. Og en fin plass å sitte ute. Parkering rett over gaten. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Jens Petter S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2014

Vi elsket biffen vi fikk her. perfekt tilberedt. Desverre dårlig meny for barn. Kun usunn mat som pommes frites og pølse. kunne vært bedre. Det finnes lekerom her som var veldig morro for 2åringen vår.

Dato for besøk: juli 2014
Takk, Sturla S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jensens Boefhus Horsens, så også på

 

Har du vært i Jensens Boefhus Horsens? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din