“Som nordmann med interesse”
Anmeldelse av Hvidsten Kro

Hvidsten Kro
Vurdert som nr. 15 av 110 Restauranter i Randers
Prisklasse: USD 30 - USD 53
Kjøkken: Dansk
God for: Forretningsmøter, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 3. september 2020 via mobile enheter

Som nordmann med interesse for historie, så var det en stor opplevelse å komme til Hvidsten Kro. Vi spiste æggekage, og jeg fikk servert en Gudrun øl til. Jeg gleder meg allerede til neste gang!

Dato for besøk: september 2020
Takk, bjornminator

Anmeldt 13. desember 2018

Dette er en av de eldste kroene i Danmark og bygninger og innredning er helt spesiell .
Lave murbyggninger med stråtak og smårutete vinduer ,lavt under taket og gulv som gynger men rent og pent.Hyggelig betjening og god mat og drikke.Spisesalene er små og hyggelig men nærmest overmøblert med gamle ting,bøker og bilder. En kan også overnatte her og Hvidsten familien har et eget museum som viser motstanskampen under 2.verdenskrig.Dette er absolutt en plass jeg kan anbefale og et sted jeg vil besøke igjen

Takk, perb803
Anmeldt 10. august 2018 via mobile enheter

Besøkte kroen for er par år siden med på gruppereise. Var veldig fornøyd da og tok nå med familien til lunch der. Alle var superfornøyde

Takk, Ingrid B
Anmeldt 4. september 2017 via mobile enheter

Her satt historien i veggene. Skulle gjerne blitt her en stund.
Maten var ypperlig. Anbefaler en stopp her.

Dato for besøk: august 2017
Takk, Ingrid B
Anmeldt 6. juli 2014

Hvidsten Kro er kjent for sin historie og for sin eggekake. Dessverre falt ikke eggekaken i smak ved vårt besøk. Den var svidd i bunnen og uferdig oppå. Flesket syntes vi heller ikke noe om. Det var mange mennesker på besøk og det strømmet stadig flere til. Vi vil tro at dette var årsaken til den altfor hurtig stekte eggekaken. Flere har tydeligvis opplevd det samme som oss.

Sennepen, som var laget på stedet, var for søt og smakte ikke godt. Brødet derimot smakte utmerket.

Servitøren var svært hyggelig og blid.

Lokalene vi ble tilvist i sidebygningen var koselig de, men det var ikke helt det samme som å sitte i en av stuene mot gaten og hovedinngangen.

Vurderingen "dårlig" er gitt på bakgrunn av eggekaken kjøkkenet ikke tok seg tid til å tilberede godt nok.

Dato for besøk: juli 2014
Takk, MulleEllum

Reisende som så på Hvidsten Kro, så også på

Randers, East Jutland

Har du vært i Hvidsten Kro? Del dine erfaringer!