Simpelthen et imponerende og lærerikt besøk. Natur opplevelse på høyt nivå Og man kommer tett på... les mer
Variert, oversiktelig, overkommelig på en dag uten stress. Ser ut som dyrene har det bra, med mye... les mer
Flott park, ser ut som dyrene har det
Veldig bra. De har litt andre dyr en vanlige parker og er godt tilrettelagt for besøkende med pauser, utsiktspunkter, mating av dyrene slik at man får se dem. Veldig hyggelig og blide ansatte Hadde en veLeif hyggelig dag her. Vi var der 4 timer og de gikk fort.
Kjempegøy sted å besøke, lettvint og enkelt. Masse spennende å se. Veldig kjekt for vår 8 åring og vår 12 åring
Det passet bra med et stop noen timer - ute var det stusselig med regnvær og vind. :) Inne i regnskogen var det godt å være og det var mye å se og oppdage for barna - både dyr og flotte planter/ vekster. Et flott sted for barna og oss voksne :) Etterpå så var det iskrem og turen gikk videre til Juelsminde :) (besøket ligger noen år tilbake)
Et sted vi har besøkt flere ganger. Her er det mye å se for voksne og barn. Utrolig gøy når en apekatt hopper over hodene våre, eller en skilpadde går mellom beina på gjestene.
Helt fantastisk park! Dyrene oppsøkte menneskene, til og med fiskene oppsøkte oss. Flaggermushulen var skummel, men en opplevelse.
Mesteparten er under tak, så dette anbefales absolutt på en regnværsdag.
Litt trekk for maten. Kald, tørr burger. For mye ketchup i fransk hotdog.
Men selve opplevelsen av parken får full score og to tomler opp
Vi tok turen til Randers regnskov, uten å forvente så mye. Vi går derifra med utrolig bra inntrykk. Alle dyrene går løst inne i de forskjellige kuplene. Det er dyr fra maur til Emu/struts. Bare helt fantastisk. Anbefales for alle med barn over barnevogn alder.
Verdt å merke seg at det er utrolig varmt der inne da det skal forestille regnskog.