Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Motel X(Randers)
USD 111
USD 92
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
USD 110
Booking.com
Se tilbud
USD 171
USD 166
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Purhus Kro(Farup)
USD 156
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Davaa's Bed & Breakfast(Randers)(Mye for pengene!)
USD 94
USD 92
Booking.com
Se tilbud
USD 214
Booking.com
Se tilbud
Gron Udsigt(Randers)
USD 184
Booking.com
Se tilbud
Hotels.com
Se tilbud
TripAdvisor
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
Anmeldelser (146)
Filtrer anmeldelser
146 resultater
Vurdering fra reisende
63
54
19
5
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
63
54
19
5
5
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 146 anmeldelser
Anmeldt 28. august 2017 via mobile enheter

Bestilte hotell på sparket på vår danmarksferie - fant dette på nett og falt for beliggenheten midt i gågata av Randers. En virkelig positivt overraskelse - flott nyrenovert hotell med stil og klasse - art deco og høy standard på rom og fellesareal.

Store rom og gode senger. Kjempegod service fra smilende personale. Frokosten er grei.

Supert med parkering i kjelleren. Vi var så fornøyde at vi ble en natt ekstra.

Anbefales om du ønsker en flott hotellopplevelse midt i Randers sentrum

Opphold: juli 2017, reiste som et par
Takk, Randi L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HotelRanders, Front Desk / Reception på Hotel Randers, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2017
Google-oversetting

Tusind tak for din rigtige flotte anmeldelse, og dejligt at høre at i satte stor pris på hotellets beliggenhed & vores renovering.
Vi håber at kunne byde dig velkommen igen.
Med venlig hilsen
Hotel Randers
Line Winther
Front Desk / Reception

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2017 via mobile enheter

Et hyggelig hotell midt i sentrum og gågater. Kan allikevel kjøre bil helt fram om det skulle være behov for det. Kan leie parkering i kjelleren, men du må være god til å kjøre og helst ikke ha for stor bil, det er trangt og du må gjerne levere nøklene i resepsjonen, for noen biler må gjerne flyttes skal andre ut. Hyggelig og behjelpelig personale. Det rommet bi hadde var romslig og godt, et hotell som godt kan anbefales . Smakfullt innredet, i en fin kombinasjon mellom nytt og gammelt.

Opphold: juli 2017, reiste som et par
Takk, Odd Amund R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HotelRanders, Front Desk / Reception på Hotel Randers, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2017
Google-oversetting

Thank you so much for your feedback,
As you mentioned our underground car park is not big, but we are always willing to help with parking.
We hope to see you again.
Kind regards
Line Winther
Receptionist l Front desk
Hotel Randers

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2017 via mobile enheter

Flott hotell med fleksibelt personale.
Kom også med gode forslag til aktiviteter litt utenom turistguiden,som tur langs elven. Fleksible med frokost tidspunktet og flott, stort rom.
Savnet et stort speil på rommet - ellers upåklagelig der også

Opphold: juli 2017, reiste som et par
Takk, Mette Y
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HotelRanders, Front Desk / Reception på Hotel Randers, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2017
Google-oversetting

Thank you so much for your feedback of our hotel and staff!
Regarding the mirror in the room, we will take a look at it.
We hope to see you again.
Kind regards
Line Winther
Receptionist l Front desk
Hotel Randers

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2017

Vi ankom fredag ettermiddag, avreise søndag.
Flott og stort rom, lekkert! Nyoppusset og luktet fremdeles maling i gangen, men det gjorde ikke noe.
Delikat utseende.
Frokosten var deilig, dog savnet vi noe brød/rundstykker mellom det supergrove og de fine.
Det ble noe varmt på rommet da panelet for å betjene temperatur kun fungerer for å varme opp rommet, ikke kjøle det ned. Det er ganske varmt å våkne i 23,5 grader...
Da vi nevnte dette ble vi veldig hyggelig tilbudt å bytte rom, men da hadde vi kun en natt igjen og var på vei ut døren med sen retur, så vi valgte å bli.

Hyggelig betjening og noen få parkeringsplasser i garasje!

Romtips: Veldig store rom!
  • Opphold: juni 2017, reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, mkbg_oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HotelRanders, Front Desk / Reception på Hotel Randers, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2017
Google-oversetting

Thank you so much for your wonderful feedback! We really appreciate it.
We are pleased to hear that you had a good stay with us here at Hotel Randers.
And we hope to see you again.
Kind regards
Line Winther
Receptionist l Front desk
Hotel Randers

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2016

Hotellet åpnet 2 dager før vi kom. Burde nok kanskje ventet litt med å åpne, for det var fremdeles litt "byggeplass". Men det kommer til å blir et fantastisk hotell når de er helt ferdige! Rommet vårt var kjempe, stort og lyst ! Og vi var så heldige å være de første som bodde der! Veldig gode senger. Vanlig dansk morgenmat / frokost i en flott frokostsal.

  • Opphold: september 2016, reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Ingrid R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser