Håkon B
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Pernille Andersen, AndetHotel Randers, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 9. aug. 2020
Kære hjberven.
Tusind tak for den fine anmeldelse, hvilket vi sætter stor pris på.
Ærgerligt at i ikke fik oplevet vores brasserie, men godt at i fandt frem til Bone's, og var tilfredse med det.
Vi håber, at i kommer og besøger os igen, og får mulighed for at spise i Brasserie Mathisen.
Vi gør hvad vi kan, for at være behjælpelige med parkering. At det også er denne oplevelse i har fået, er vi utrolig glade for at høre. Rigtig god søndag.
De bedste hilsner
7.3 km fra Hotel Randers
21.4 km fra Hotel Randers
Se flere hoteller i Randers
Anmeldt 27. juli 2019 via mobile enheter

Vi hadde booket 1 natt på hotellet. Hotellet er veldig flott, med tidsriktige farger og fine materialvalg. Frokost var bra og personalet var hyggelige. Det er svært viktig å være bevisst på at det ikke er AC eller lignende på rommet, så for vår del ble dette en dårlig opplevelse uten noe søvn. Kommer kanskje igjen, men da ikke om sommeren.

Takk, 454kristians
HotelRanders, Receptionist på Hotel Randers, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2019

Vi sætter stor pris på jeres feedback - mange tak. Grundet hedebølgen i Danmark har vi haft udfordringer med temperaturen på værelserne, og vi er rigtig kede af, at dette ødelagde jeres ophold. Vi er glade for, at I har lyst til at komme igen, så vi kan give jer en bedre oplevelse. Mvh Jeanette/Receptionen.

Anmeldt 26. juli 2019 via mobile enheter

På årets tur ned fra Norge til Spania overnattet jeg og min sønn på dette hotellet en natt. Veldig hyggelig betjening møter deg, parkeringsplass i kjeller og ute på stor parkerings plass. Rene og gode rom, gode senger. Samt en herlig frokost buffet. Anbefales på det varmeste.

1  Takk, Tomgaard

1000-tak for din fantastiske tilbagemelding. Det glæder os, at I havde en dejlig oplevelse, og vi håber, at resten af jeres ferie også var god. På forhåbentligt gensyn. Mvh Jeanette/receptionen.

Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

På mc-tur og kom fram til hotellet ved midnatt. Fikk god hjelp av nattevakten til parkering av sykkelen. Et utmerket hotell med gode rom og god service.

Hotellet ligger meget sentralt med kort vei til sentrum og E45.

Reisetype: Reiste alene
Takk, 970terjee

Hej Terjee. Mange tak for tilbagemeldingen - Det er dejligt at høre, at I havde en god oplevelse. Mvh Jeanette/Receptionen.

Anmeldt 3. januar 2018

Om du tenker på å velge Randers Hotellet hvis du kommer med bil, bør du først forsikre deg om at det finnes tilgjengelige parkeringsplasser i hotellets garasje. Problemet er at dette hotellet ligger midt i sentrum omgitt av gågater og gater med svært begrensede parkeringsmuligheter. Selv brukte jeg en time på å lete etter en parkeringsplass uten hell. Jeg endte opp i et ganske dyrt parkeringshus noen kvartaler unna. I tillegg var det et parkeringshus uten noen garanti for sikker parkering. Parkering skjedde på eget ansvar og om du skulle stå der lenger enn du betalte for forskuddsvis, ville boten lyde på DKK 750. Både parkeringshuset og en tilsvarende priset parkeringsplass på gatenivå var så godt som tom. De hadde rett og slett priset seg helt ut av markedet.

Hotellet viste ingen interesse for problemer med parkering. De annonserer med at hotellet har egen parkering og viser til at det er gratis parkering i nærheten. Ja, det er gratis parkering i nærheten av hotellet, men det er så få plasser at jeg (og svært mange andre) opplevde at dette tilbudet for alle praktiske formål ikke eksisterte. Dessuten var gateparkeringen begrenset til kl. 08:00, så det må bli tidlig utsjekk for de som velger den løsningen.

Rommet jeg fikk er helt greit. Standarden var det ingenting å utsette på. Internettet fungerte helt greit. Badet var også greit nok. Det er ingen luksus, men alt var rent og ordentlig. En pågående oppussing under mitt opphold viste at hotellet åpenbart passer på å holde seg på et akseptabelt nivå.

Frokosten var helt grei. Den holdt vanlig god dansk standard med godt utvalg av brød, pålegg og drikkevarer.

Jeg hadde planlagt å spise i hotellets restaurant om kvelden, men en meny med bare en hovedrett innen de ulike kategorier, var ikke spesielt spennende. Dessuten var det bare oppgitt pris for 3-retter eller 4-retter. Hovedrett alene var ikke prissatt i menyen. Litt spesielt etter min mening.

Min anbefaling i forhold til dette hotellet kommer med en del reservasjoner. Hotell midt i sentrum av byer som ikke tilrettelegger for tilreisende med bil er ingen god ide.

Dato for oppholdet: desember 2017
Takk, perarnes2013
HotelRanders, Receptionist på Hotel Randers, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. februar 2018

Tusind tak for din anmeldelse af vores hotel.
Jeg er ked af at høre at du havde problemer med at finde parkering i byen, vi ved godt at det er en udfordring for os og vi gør vores bedste for at guide gæsterne til de bedst mulige parkerings forhold.
Det er muligt at spise enkelt stående retter i vores restaurant Brasserie Mathisen, og prisen er noteret her i.
Vi håber dog at du kunne byde dig velkommen igen.
Med venlig hilsen
Line Winther
Front Desk / Reception

Anmeldt 28. august 2017 via mobile enheter

Bestilte hotell på sparket på vår danmarksferie - fant dette på nett og falt for beliggenheten midt i gågata av Randers. En virkelig positivt overraskelse - flott nyrenovert hotell med stil og klasse - art deco og høy standard på rom og fellesareal.

Store rom og gode senger. Kjempegod service fra smilende personale. Frokosten er grei.

Supert med parkering i kjelleren. Vi var så fornøyde at vi ble en natt ekstra.

Anbefales om du ønsker en flott hotellopplevelse midt i Randers sentrum 😊

Dato for oppholdet: juli 2017
1  Takk, RandiL218
HotelRanders, Front Desk / Reception på Hotel Randers, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2017

Tusind tak for din rigtige flotte anmeldelse, og dejligt at høre at i satte stor pris på hotellets beliggenhed & vores renovering.
Vi håber at kunne byde dig velkommen igen.
Med venlig hilsen
Line Winther