“Styr unna”

Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 23. juli 2022

Vi måtte vente godt over en time før vi fikk maten, og det var snakk om en pizza og en pastarett. Det har heller ikke mange folk der. Nabobordet ventet over en og halv time på maten. Et annet par fikk masse plastikk i pizzaen sin.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, camillae904

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Vi ville spise en sen lunsj etter en dag i Regnskoven. Møtte opp litt over kl 15 etter å ha dobbelsjekket at de hadde åpent 11-21, men ble raskt avvist uten beklagelse med at de hadde stengt frem til kl 17. Det vi fant underlig var at en annen barnefamilie satt ute og spiste pizza de nylig hadde fått servert.

Takk, charlotteols
Anmeldt 5. juli 2019 via mobile enheter

Denne restauranten har faktisk nesten ingenting av det som står på menyen. I tillegg tok det en time å få maten og serveringspersonalet sølte vann mv uten å tørke opp eller be om unnskyldning. Ikke noe sted vi anbefaler...

Dato for besøk: juli 2019
Takk, omh23
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Er du i Randers og lyst på pizza på Italiensk vis, så er dette plassen å gå. Grei service. Alt i alt en god opplevelse.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, R8651EKjana
Anmeldt 15. juli 2017 via mobile enheter

Ved vårt besøk i Randers hadde familien lyst på god pizza.
Vi plukket ut Luna Ristorante,etter å lest mye skryt om den på denne siden.
Vi møtte et middels hyggelig lokale, med en hyggelig og blid betjening.
Det var lite folk der ved vårt besøk, så vi fikk god service og rask servering.
Vi bestilte pizza fra barnemenyen til jentene våre på 7 og 11 år, og en Margarita og en Parma til oss voksne.
Barnemenyen var rikelig med mat, og vår pizza så god ut.
Det som gjorde opplevelsen mindre bra, var at bunnen var i stor grad brent. Smaken var grei, men man merket godt at bunnen var for mye stekt. Parmaskinken(?) var seig, alt for salt og jeg fant flere biter av hardt fett, som var umulig å tygge.
Dette trakk selvsagt ned helheten av måltidet.
Hadde forventer mer av denne restauranten etter de anmeldelsene jeg hadde lest, men mulig vi bare var uheldige ved vårt besøk.
Synes også prisene burde være noe lavere i forhold til kvaliteten vi opplevde.
Tips: Skift ut menyene. Alle de vi fikk var fulle av søl og møkk.
Ros: Profesjonell betjening.

Dato for besøk: juli 2017