Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Scandic Ringsted
Hoteller i nærheten
USD 140
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
USD 109
Expedia.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
USD 109
USD 106
Expedia.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
USD 124
Booking.com
Se tilbud
USD 93
USD 90
Orbitz.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
Hotel Vinhuset(Naestved)
USD 150
USD 135
Priceline
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Hotel Kirstine(Naestved)
USD 177
USD 163
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
USD 115
Booking.com
Se tilbud
Skovly Camping(Ringsted)
Agoda.com
Se tilbud
Bedstedhave(Ringsted)
Booking.com
Se tilbud
Anmeldelser (204)
Filtrer anmeldelser
204 resultater
Vurdering fra reisende
41
79
59
21
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
41
79
59
21
4
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 204 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2017

  • Opphold: juli 2017, reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
JWFrederiksen, Direktør på Scandic Ringsted, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2017
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 13. juli 2016

Hotellrommet framsto som svært slitent. Stygge merker i parkett på rommet, gammeldags bad, generelt trenger stedet en ansiktsløftning.

Elendig frokost, dårlig utvalg og sliten mat.

Rommet var rimelig og personalet var hyggelig noe som trakk oppholdet noe opp.

  • Opphold: juli 2016, reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Tove L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JWFrederiksen, Direktør på Scandic Ringsted, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2016
Google-oversetting

Jeg takker jer for jeres feedback. Scandic renoverer løbende sine hoteller og snart er det også Scandic Ringsted tur
Jeg er ked af I ikke havde en god oplevelse og håber at kunne rette op på det en anden gang

Bedste hilsner

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2016 via mobile enheter

Vi sov en natt her i familierom, to barn og to voksne - to enkeltsenger og en sovesofa. Rommet var passe stort og helt greit, innsjekkingen var rask og grei og barna fikk hver sin liten gave, frokost og service var god. Stor gratis parkeringsplass utenfor hotellet, og gratis og kjapp Wifi. Hotellet ligger like ved outlet-senter og kjøpesenter og bare noen få minutters gange fra sentrum.

Opphold: juli 2016, reiste med familie
Takk, Marius Meisterp... A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JWFrederiksen, Direktør på Scandic Ringsted, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2016
Google-oversetting

Kære Marius

1000 tak for din feedback
Vi håber I havde en god sommer

Bedste hilsner

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2015

Svært fornøyd med vårt to dager lange opphold på Scandic Ringsted. Service i resepsjonen var i en klasse for seg. Spesiell takk til Dannio som hjalp meg rydde opp i en feilbooking jeg hadde foretatt til vår neste destinasjon.
Maten i restauranten var god, og frokosten servert med et rikelig utvalg og i en avslappet atmosfære. Betjeningen sørget for at det hele tiden var fylt opp med mat i buffeen. Service i restauranten til middag var også upåklagelig.
Hotellet ligger sentralt og i behagelig gå avstand til sentrum.

  • Opphold: juli 2015, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, HHL2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JWFrederiksen, Direktør på Scandic Ringsted, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2015
Google-oversetting

1000 tak for den flotte anmeldelse
Jeg er meget glad for at læse at I havde en god oplevelse og at service og mad var god og afslappet

Kom snart igen

Bedste hilsner

Jørgen W. Frederiksen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2015

  • Opphold: juli 2015, reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
JWFrederiksen, Direktør på Scandic Ringsted, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2015
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser