Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og hyggelig service!”
Anmeldelse av Restaurant Bone's

Restaurant Bone's
Vurdert som nr. 20 av 106 Restauranter i Frederikshavn
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi fikk bord raskt og menyer. Maten kom ganske raskt etter bestilling og servicen var utmerket! maten var god! Akkuratt det en kan forvente av american steakhouse.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Lilli S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (89)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 89 anmeldelser

Anmeldt 15. februar 2020 via mobile enheter

Flott for familien da barna kan ta fra salatbaren selv og is baren. Er også gratis påfyll av brus hvis du vill det. Veldig gode burgere og flott service.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Nordby90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2020 via mobile enheter

Bra mat og hyggelig atmosfære!
Er du glad i kjøtt så er dette en bra resturant. Maten smakte godt, bra service og hyggelige ansatte! Drar gjerne hit igjen!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, ChristianA1985
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. januar 2020 via mobile enheter

Besøkte Bones i forbindelse med en jobbreise til Frederikshavn og det var dessverre en skuffelse. Uinspirert mat, tilfeldig service og utrivelige lokaler.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, Anders A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juni 2019

Vi hadde hver vår burger med ekstra løkringer, som smakte veldig bra.
Både salatbaren og isen til dessert (selvbetjent) var inkludert.
Veldig hyggelig og rask betjening i en hyggelig atmosfære.
Hit kommer vi igjen hvis vi skal spise i Fredrikshavn igjen.

Dato for besøk: mai 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Gunnar_Kristiansand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Bone's, så også på

Frederikshavn, North Jutland
 
Frederikshavn, North Jutland
Frederikshavn, North Jutland
 

Har du vært i Restaurant Bone's? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din