“Not good!”
Anmeldelse av Restaurant Firenze

Restaurant Firenze
Vurdert som nr. 93 av 159 Restauranter i Frederikshavn
Anmeldt 25. juli 2022

Merkelig betjening, som nøs i brusglassene og tok på maten, etter den var servert. Vi bestillte pizza, som så ut som oppkast på flattbrød. Vi var spennte på matforgiftning, men slapp. Vi vil etter dette, alltid sjekke internett før vi går inn på en restaurang.

1  Takk, 395anneberitn

Anmeldt 17. april 2022

Maten var dårlig og det var lite mat for pengene. Det blir for dumt at denne resturanten kaller seg for en italiensk når det eneste de gjør er å lage dårligere mat enn jeg kunne gjort hjemme og dynker alt i dill.

Takk, DontVisit12345
Anmeldt 17. april 2022

Når jeg kom var det brukt bestikk på plassen min og fikk ikke nytt bestikk under hele middagen. Bestilte pasta carbonara. Startet med at de ikke hadde pasta så måtte bestille penne. Det var altfor mye dill og altfor lite mat. Smaken var veldig dårlig. Bestilte en isbjørn som er veldig god i dette området, men den smakte helt forferdelig. Anbefaler ingen å spise her. Dårlig service

Takk, 193matsb
Anmeldt 15. april 2022 via mobile enheter

Vi var innom og bestilte pizza på frokostmeny. Fikk husets vin som ikke var god. Gammel. Den sendte vi tilbake. Mens vi ventet på mat skjønte vi at dette ikke var en restaurant vi ønsket å spise på. Betalte for drikken og smøg oss veldig raskt ut. Vi har altså ikke spist der, men kan ikke anbefale plassen til noen..

Takk, 742kristinl
Anmeldt 29. februar 2020 via mobile enheter

En skam for Firenze!!!

- Den verste plassen vi har vært på !! på lenge, huff hvilken rot! Vi bestilte pizza
- det var absolutt ikke til å spise..
Mannen ( kokken ) begynte å greve i fryseboksen etter kylling og frosne grønnsaker inkl champinjoner som han la på deig, nei - det kunne vi ha vært uten.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, G9871XNmarieh

Reisende som så på Restaurant Firenze, så også på

Strandby, Frederikshavn

Har du vært i Restaurant Firenze? Del dine erfaringer!