Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
eDreams
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (105)
Filtrer anmeldelser
105 resultater
Vurdering fra reisende
55
35
8
2
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
55
35
8
2
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 105 anmeldelser
Anmeldt 23. august 2018 via mobile enheter

Liker du det enkle, en deilig seng og en god frokost er dette hotellet for deg. Her er den gamle stilen tatt vare på, et enkelt bad og en deilig stor seng for to. Veldig hyggelige omgivelser i en ærverdig, gammel bygning. Her er ingen heis, så du får litt trim med på kjøpet om du har rom i tredje etasje. Frokosten var deilig med masse godt å velge i, forskjellige typer brød og god kaffe. Hotellet ligger rolig til, men allikevel meget sentralt! Hotellets personale var veldig serviceinnstilt og hjelpsomme. En fornøyelse og en flott avslutning på en herlig Danmarks-ferie!

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 337wencheb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LisThomsen, Ejer på Park Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2018
Google-oversetting

Mange tak for de fine ord



Venlig hilsen

Lis Thomsen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. april 2018 via mobile enheter

Dette var et veldig hyggelig hotell. Gjennomført i gammel stil. Liten hyggelig frokostsal, med helt ok frokost.
Personalet var hyggelig og hjelpsom.
Vi hadde en leilighet(nr 2) som lå i bakgården på hotellet. Førsteinntrykket var bra. Med eldre stil og et nydelig badekar.
Desverre var det ting som ikke var helt bra der. Wi-Fi var det ikke i denne leiligheten. Varmtvannsberederen var nok ikke stor, da jeg måtte skylle kroppen i iskaldt vann (rakk og vaske håret da). Da hadde min mann dusjet før meg.
Renholdet var heller ikke supert, tannglassene på badet var møkkete, kaffekoppene var støvete og det var mye spindelvev i taket på soverommet.
Men alt i alt hadde vi et hyggelig opphold.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, felixpus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mars 2018 via mobile enheter

Et hotell med sjel og rolig atmosfære. Utrolig hyggelig betjening, og en flott service. Gjestfrihet på høyt plan.Koste oss i 3 netter og har bare gode ting og si om hele oppholdet på Park Hotel.
Flott suite og innholdt alt hva man måtte ønske!
Meget god frokost. Ikke minst kaffen var spesielt god.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Anne Kathrine L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2017

Fantastisk rom. Vi fikk den nydelige brudesuiten. Her er det rom med sjel.God kvalitet overalt. Vi storkoste oss. Den hyggeligste betjeningen du kan tenke deg. Vi fikk hjelp med å velge restaurant for å spise middag. Svært god anbefaling.Lekker frokost.
Vi følte oss hjemme her og hadde nesten ikke lyst til å reise hjem.

Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Adventurer395388
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LisThomsen, Ejer på Park Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2017
Google-oversetting

Tusind tak for jeres dejlige anmeldelse,
Håber I havde en fin tur hjem


Mange hilsner herfra

Lis Thomsen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2017

fant dette utrolig koselige hotell fordi vi skulle med stena til oslo etter danmarksferie. blir drevet av et par flotte og veldig hyggelige damer, som virkelig får deg til å føle deg velkommen, ligger i tillegg veldig sentralt men roligt til. Flott frokost i tillegg )) hva mer kan du ønske deg. anbefales på det varmete og vi kommer garantert tilbake.

Romtips: fikk et roligt rom ut mot hagen/parkeringsplass
Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Erikdansken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser