Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 590)
Filtrer anmeldelser
1 591 resultater
Vurdering fra reisende
1 050
402
101
33
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 050
402
101
33
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 591 anmeldelser
Anmeldt 17. august 2018

Fantastisk nydelig bygg, interiør og omgivelser. Den beste frokosten og luksus med basseng og badebrygge. Sammen med hyggelig personalet ble dette en herlig avslutning på bilferien gjennom Europa. Anbefales!!!

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Annette2906xx
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Peder M, Direktør på Hotel Koldingfjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2018
Google-oversetting

Kære Annette2906xx
Tak for din positive tilbagemelding på jeres ophold på Hotel Koldingfjord. Det glæder mine kollegaer og jeg, at I havde en god oplevelse hos os.
Jeg kan anbefale, at I tilmelder jer vores nyhedsbrev, samt evt. nyhedsbreve fra Koldinghus og Trapholt, der løbende vil holde jer opdateret på nye spændende oplevelser i Kolding.
Med venlig hilsen og på gensyn, Peder J. Madsen, adm. direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2018

Nydelig flott hotell innerst i en vei i et stille strøk. Stort hotell, gratis parkering. Nydelig deilig seng med mange gode puter og god dyne. Skyvedør så kunne ha den åpen hele natten og få godt med luft. Det var varmt ute så det var godt. Minibar og vannkoker på rommet. God frokost- vil gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, monicamX4054NA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Peder M, Direktør på Hotel Koldingfjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2018
Google-oversetting

Kære monicamX4054NA
Tak for din positive tilbagemelding på jeres ophold på Hotel Koldingfjord. Det glæder mine kollegaer og jeg, at I havde en god oplevelse hos os.
Med venlig hilsen og på gensyn, Peder J. Madsen, adm. direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2018

Hotel Koldingfjord er et anderledes hotell, med en fantastisk beliggenhet og rolige omgivelser. Vi skulle bare ha en natt på tur hjem fra Europaferie, men det fristet å gjenta besøket hit for å være her lenger, da det er et flott hotell. Betjeningev er hyggelige, og værelsene rene og fine.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, oyvind632
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Peder M, Direktør på Hotel Koldingfjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2018
Google-oversetting

Kære oyvind632
Tak for din positive tilbagemelding på jeres ophold på Hotel Koldingfjord. Det glæder mine kollegaer og jeg, at I havde en god oplevelse hos os. Hyggeligt at I stoppede her på Hotel Koldingfjord på jeres rejse fra det øvrige Europa.
Jeg kan anbefale, at I tilmelder jer vores nyhedsbrev, samt evt. nyhedsbreve fra Koldinghus og Trapholt, der løbende vil holde jer opdateret på nye spændende oplevelser i Kolding.
Med venlig hilsen og på gensyn, Peder J. Madsen, adm. direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2018

Utrolig flott hotell med utmerket beliggenhet. Frokosten var ypperlig og personale var svært hjelpsomme. Vi spiste også i restauranten og middagen var svært god. Vi ønsker gjerne å komme tilbake ved en senere anledning.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Berit Marie E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Peder M, Direktør på Hotel Koldingfjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2018
Google-oversetting

Kære Berit Marie E
Tak for din positive tilbagemelding på jeres ophold på Hotel Koldingfjord. Det glæder mine kollegaer og jeg, at I havde en god oplevelse hos os.
Med venlig hilsen og på gensyn, Peder J. Madsen, adm. direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Vi kom til Koldingfjord hotell med familien, og fikk et storslått førsteinntrykk. Herskapelig utseende og vakkert beliggende. Imidlertid fikk vi tildelt et familie-rom på loftet i en sidebygning, og her var det svært varmt (godt over 30 grader) siden det var en veldig varm dag. Det var ikke AC på rommet, og heller ikke mulighet for å sette opp vinduer til gjennomtrekk. Vinduene på rommet var også plassert så lavt på veggen, at små barn lett kan falle ut. Hotellets personale var heller ikke så interessert i å gjøre noe med saken, så dette ble en svært varm natt med lite søvn. Ellers var det god frokost, og fine aktiviteter for barna.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, jons169
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Peder M, Direktør på Hotel Koldingfjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2018
Google-oversetting

Kære Jon S
Tak for din konstruktive tilbagemelding på jeres ophold på Hotel Koldingfjord. Vi arbejder kontinuerligt på udvikling af kvaliteten af vores service og derfor værdsætter vi din tilbagemelding vedr. temperaturen i værelset. Det har været en ekstraordinær varm sommer i hele Skandinavien i år. Dette har desværre også betydet at der har været ekstra varmt på nogle af hotellets værelser. Alle værelser er udstyret med bordventilatorer, men jeg anerkender at dette ikke altid har været tilstrækkelig for at kunne skabe den rettet komfort i denne sommer.
Jeg håber, at I fortsat har lyst til at besøge os i fremtiden, og det vil glæde mig at byde velkommen.
Med venlig hilsen Peder J. Madsen, adm. direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser