Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 144
PricelineUSD 159
Hotels.comUSD 144
Trip.comUSD 159
Agoda.comUSD 143
Orbitz.comUSD 144
Se alle 16 tilbud
Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Lett å parkere utenfor. Betalte 200 dkr ekstra for innsjekk kl 13. Hyggelig resepsjonist. Leiligheten var lys og fin, men noe slitt. Det var det vi behøvde på leiligheten for to netter. Var veldig varmt på soverommet, så det var kjekt at det fantes en ståvifte man kunne bruke, da det var en del støy om man åpnet vinduet. Dobbeltsengen var veldig god!

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, Mocchien
Kolding Hotel Apartments, Marketing på Kolding Hotel Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2022

Dejligt at i kunne lide at bo hos os, vi håber at se jer igen meget snart.

Anmeldt 4. september 2021 via mobile enheter

Hyggelig personale, og imøtekommende. Super service. Hotellet ligger nydelig til med kort avstand til alt! Koldinghus, sjøen - nydelig! Super fine leiligheter og nydelig utsikt. Jeg har vært her mange ganger og elsker stedet. Anbefales

Dato for oppholdet: september 2021
1  Takk, toneir_na
Kolding Hotel Apartments, Marketing på Kolding Hotel Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. oktober 2021

Mange tak for den fine anmeldelse, den er vi virkelig glad for!

Anmeldt 8. juli 2020

Renholdet er ikke bra! Flekker/ sprut på veggene og støv+hår i dusjen og på badet. Leil ut mot sjøen. Var så lytt at man kunne tro veggene var av papir. Hørte krangling fra de andre leil på nettene og alt som skjedde ute. Kirkeklokkene ringte i tide og utide, ofte midt på natten og tidlig morgen. Da det ikke er aircondition, må vinduene helst stå åpne. Hvis ikke blir det veldig varmt og innestengt. Veldig skuffet over dette overnattingsstedet!

Takk, Aase79
Kolding Hotel Apartments, Owner på Kolding Hotel Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Kære Aase

Jeg er ked af at høre at opholdet ikke var som forventet.
Vores rengøring af lejligheder score normalt højt i meningsmålingerne, derfor er dette beklageligt, da der må være sket en fejl.
En anden gang må i meget gerne henvende jer, så i kan få en anden lejlighed.

Det vil være meget værdsat hvis du vil tage kontakt til min mail på heidi@koldinghotelapartments.dk, så jeg kan få en bedre forståelse for jeres oplevelse hos os.

De bedste hilsener
Heidi

Anmeldt 8. september 2019

Vakkert sted. Super leilighet med alt som trengs. Flott med eget kjøkken og alt som trengs for å lage litt mat selv også.

Litt lite bad og liten dusj.
Litt få parkeringsplasser på utsiden, men det var midt i fellesferien.

Dato for oppholdet: juli 2019
1  Takk, Sivetesiv
koldinghotelapa, Gæsteansvarlig på Kolding Hotel Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2019

Mange tak for anmeldelsen, den er vi meget taknemmelige over.
Dejligt at i kunne lide vores lejligheder og område, som vi konstant udvikler efter vores kundes ønsker.
Vi vil glæde os over at byde jer velkommen igen hos Kolding Hotel Apartments.

Anmeldt 21. oktober 2018

Vi kom forhåndbestilt og fikk en rund sjøleilighet. Sjarmerende anlegg ved Slotsøen, spesielle men trivelige leiligheter, grei standard og generelt et fint anlegg. Sentralt i Kolding med gangavstand til "alt". Hyggelig wine-hour også flere dager i uken. Frokosten var enkel, men mer enn nok å velge i, god kaffe og vel verd prisen selv om lokalet kanskje er litt enkelt. Uansett så hadde vi et flott opphold og ble positivt overrasket. Samtidig en litt annen opplevelse en standard hotell i sentrumskjernen.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Per G
KoldingHotelApt, Souchef på Kolding Hotel Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2018

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at I kunne lide vores lejligheder, vores belliggenhed i centrum og vores faciliteter som Wine-Hour og morgenmad.
Vi er glade for din feedback og vil helt sikkert overveje hvorvidt vores lokale er lidt for enkelt. Alle vores lejligheder samt vores café og lounge områder bliver løbende renoveret og begge dele står overfor en opdatering. Vi håber, I har lyst til at vende tilbage en anden gang, så I kan se alle vores nye faciliteter og design.
De bedste hilsner
Signe