“Deilig Bruscetta, Rafael pizza og Trappiste-øl”
Anmeldelse av Rafaels Restaurant

Rafaels Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 189 Restauranter i Kolding
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Deilig italiensk, kan konkurrere med Italia selv. Overraskende at så god øl inkludert en IPA. Super servitører, terrasse og stemning :)

Takk, Exploration383020
Pierred3034, Owner på Rafaels Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2020

Hi Lisa,

Thank you very much for your review!

We have had some busy days over the past few weeks and invested on more staff to take care of our guests, and I’m happy to see you enjoyed the whole Rafaels experience as it should be! :)

Best wishes,

Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

Vi var fem stykker som spiste der. Maten kom greit fort på bordet. Pizzaene var gode, stekt i pizzaovn. Kan anbefale dette stedet.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, KennethH0102
Pierred3034, Ejer på Rafaels Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2019

Hi Kenneth,

Thank you very much for your review!! :)
I hope you enjoyed your tour in Kolding,

Best regards,

Anmeldt 16. juli 2019 via mobile enheter

Vi hadde alle pizza, og de smakte veldig bra. Tynn italiensk bunn, og fantastiske smaker. Øl fra Italia var også god.

Barna ville ha cola. Det vi fikk var en italiensk variant som smakte dårlig. Her burde servitøren informert om at det ikke var original cola.

Når pizza ble servert, hadde vi fortsatt ikke fått kniv og gaffel. Vi måtte selv bort til baren for å få det.

Og når vi ba om regningen, så gikk det så lang tid (15-20mimutt), at vi måtte gå bort til kassen for å betale.

Kort oppsummert.... super pizza, dårlig service

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, jonet210

Hi Jonet,

Thank you very much for your review,

Our menu mentions that all the drinks we have are italian and our sodas as well from the Galvanina brand,

We would like to apologize for the waiting time you had to deal with and we are currently trying to improve this problem as you are not first one to mention it,

Thanks again,

Regards

Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Var innom Rafaels på gjennomreise gjennom Kodinge, lett å finne frem, veldig god pizza, hyggelig personale og kjapp service. Pizzaen kom kjapt på bordet, ogsp et stort pluss.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, leneh33
Pierre d, Owner på Rafaels Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2018

Hi Lene,

We are happy you enjoyed your evening stopping by Rafaels!

Have a great day!

Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Vi var to familier på tilsammen 8 personer og ble tatt godt i mot av smilende personale. Deilige pizzaer og pastaretter servert ute i bakgården der det var lun og god sommerstemning. Vi kommer gjerne tilbake 👍

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, carlad507
Pierre d, Owner på Rafaels Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2018

Hi Carla,

Lucky you could seat outside with this heat! :)

Thank you very much for your message, we hope to see you soon again :)

Reisende som så på Rafaels Restaurant, så også på

Har du vært i Rafaels Restaurant? Del dine erfaringer!