Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig bra restaurant i Svolvær”
Anmeldelse av Paleo Arctic

Paleo Arctic
Vurdert som nr. 3 av 21 Restauranter i Svolvær
Prisklasse: USD 17 - USD 38
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Veldig fin restaurant i Svolvær sentrum.
God mot og veldig professionelle og hyggelig betjening.

Tips: Når dere serverer vin som anbefales så er det greit å presentere hvilken vin det er.

Samme med dessert med lokale oster, kjekt å vite hvilke oster det er og hvor de kommer fra.

Blir sittende med tomme glass under desserten, hadde jeg blitt spurt hadde jeg kjøpt mer å drikke.

Så litt å jobbe med for å nå helt til topps

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, thorsgaard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kari A, Marketing på Paleo Arctic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2021

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vennlig hilsen Paleo Arctic

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (249)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 249 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Et perfekt restaueantbesøk! Betjeningen var hyggelig og oppmerksomme, atmosfæren var behagelig, og maten var enestående! Jeg spiste dagens fangst (som var kveite), og det var en perfekt rett! Kjæresten spiste dåhjort, som også var helt enestående.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Iselinii
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kari A, Marketing på Paleo Arctic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2021

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vennlig hilsen Paleo Arctic

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Hadde 3-retter med vin/øl og fikk kyndig veiledning fra en veldig hyggelig og dyktig servitør, Sofie. God atmosfære i restauranten og selv om den var helt fullbooket var det rolig og behagelig. Servitørene var akkurat passe oppmerksomme på oss og evt spørsmål eller ønsker.
Maten var nydelig, basert på lokale gode råvarer.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Anne Marit K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kari A, Marketing på Paleo Arctic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2021

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på deres besøk i restauranten. Det setter vi stor pris på. Vennlig hilsen Paleo Arctic

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Utrolig bra sted å spise, hvert fall middag. Vi fikk servert dåhjort og kveite, helt fantastisk godt kjøtt! Vinen de hadde var også strålende! Servitørene var også veldig på og viste god service.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Edvinbakke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kari A, Marketing på Paleo Arctic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2021

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på deres besøk i restauranten. Det setter vi stor pris på. Vennlig hilsen Paleo Arctic

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Restauranten har fin beliggenhet og hyggelig personale.

Vi hadde grillet tørrfisk til forrett, velkomponert og velsmakende. Til hovedrett dampet kveite som også svarte til forventningene og vel så det. Vi valgte to ulike desserter, der skjokolade-ganache var den som kom best ut.

Noe begrenset meny. Personalet kunne gjerne hatt mer kunnskap om vin. OK priser.

Alt i alt en fin opplevelse.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Odd Henning D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kari A, Marketing på Paleo Arctic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2021

Takk for hyggelig tilbakemelding. Glad for at maten du fikk servert falt i smak. Vennlig hilsen Paleo Arctic

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Paleo Arctic, så også på

 

Har du vært i Paleo Arctic? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.